Iyi hemen geldin. Benim en az 5 gunSen yoktun ogun galiba kacirdinnnn malesffffffff
Yemisim gece gece sabah gordum :)
Iyiyim bende yeni geldim zatenHaftasonu girmiyorum ki ben pek canım..
Cuma akşamı yazıştık kızlarla biraz okadar.
Sonra koşturmacalı bir haftasonu geçirdim.
Oyuzden gelemedim buraya.
Sen nasılsın
3 gunmu oldu iki gunmu iki hafta gibi geldiIyi hemen geldin. Benim en az 5 gun
Çatlak ya hoş geldinnIyiyim bende yeni geldim zaten
Hosbuldukk babyÇatlak ya hoş geldinn
Günaydinnnnnlaggggggggg
Günaydınnnnnnnnnnn
Günaydın sistalarimben yokum ya çeneniz düşmüş yine. Guzel güzel sohbet etmişsiniz anca bitirdim. Ben gidiyom. Çüs
Geçmiş olsun hayır olsun ?Merhaba hanımlar bu hastane işleri yüzünden bu aralar çok giremiyorum ya
Sagol canım Allah razı olsun valla kanamam oldu doktor serumlar verdi igneler verdi karıştırıp yapıyorum hergün damarlarım kısa oldugu için sürekli patlıyor o yüzden gözetim altında kalmam gerekiyo birde 1000 gramlık 3 saate anca bitiyo serumGeçmiş olsun hayır olsun ?
Hadi ya ciddi misin, damarların sürekli nasıl patlıyor anlayamadım canımya, çok dikkat et kendine ...Sagol canım Allah razı olsun valla kanamam oldu doktor serumlar verdi igneler verdi karıştırıp yapıyorum hergün damarlarım kısa oldugu için sürekli patlıyor o yüzden gözetim altında kalmam gerekiyo birde 1000 gramlık 3 saate anca bitiyo serum
Amin canım teşekürler serumu büyük oldugu için büyük kelebek takmak zorunda kalıyorlar benimde damarlar kısa yırtıyo patlatıyo sürekliHadi ya ciddi misin, damarların sürekli nasıl patlıyor anlayamadım canımya, çok dikkat et kendine ...
Rabbim şifa versin tez zamanda, çabucak iyileş...
Hadi yaAmin canım teşekürler serumu büyük oldugu için büyük kelebek takmak zorunda kalıyorlar benimde damarlar kısa yırtıyo patlatıyo sürekli
Herkesler olamaz tabi siskolar olurHerkeşler olamaz zatiiigit sen guş ol yada karınca
Iyi Allaha çok şükür sagol canımHadi ya
Allah şifa wersin kuzum cok üzüldüm.
Bebek iyi ama dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?