- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Nasil kotuledim senin takimi ordeksiz olacak herkesBlac takımı varmış da hergün beş msj zorunluymuş ben hayatta öyle sıkıntılara gelemem ya sizdede öylemi, bin msj yazım ama zoraki olmasın
@Blacksee55
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil kotuledim senin takimi ordeksiz olacak herkesBlac takımı varmış da hergün beş msj zorunluymuş ben hayatta öyle sıkıntılara gelemem ya sizdede öylemi, bin msj yazım ama zoraki olmasın
Neymaşallah ben ne güzel olur
Oooo bol rakam icerir diyosunHangi birini yazım
Oooo bol rakam icerir diyosun
Güzelim de gelmiş ❤
işini iyi yapıyon vallaha korktumNasil kotuledim senin takimi ordeksiz olacak herkes
@Blacksee55
düzeltim koz şu reklamlar var ya beni sinir ediyor bi bakıyom tıklanmış ya yanlış yazılmış yada başka bi sayfadayım
At onlari at6 sıfırlı
Hakkimi veririmişini iyi yapıyon vallaha korktum
Onun da vardı sankiAt onlari at
Sizde hayvan yok mu ordek falan.
sen nerden buluyın bunları ya bana link yollasana
sen nerden buluyın bunları ya bana link yollasana
NooooCui Bono uyudun mu teyzem kızı
Ben nerdeyse 10 kilo vermistim ula, aklima geldi simdikCui Bono uyudun mu teyzem kızı
Ben başka takımdan geçtim buraya yeni olcak karınca bizim :)At onlari at
Sizde hayvan yok mu ordek falan.
Ben 7 ay olacak doğum yapalı toplam 22.40kg verdimBen nerdeyse 10 kilo vermistim ula, aklima geldi simdik
Numaram 05********Yakin Arkadaşlarım atıyor böyle bir kısır döngü oluştu çok çatlak bir WhatsApp grubumuz varda özellikle aramıyorum gerek kalmıyor
maşallahBen 7 ay olacak doğum yapalı toplam 22.40kg verdim
Numaram 05********
maşallah