Kız ben gece yatmaz sabah kalmaz biriyim kesin beni ikinci gün atarsınız enseyi kaşıyıp çıköak isteme
İyi gecelerGercekten gidiyom bu kez.. Haydi Allah a emanetsiniz iyi geceler
arama kız foto at
Ediyoruz bebegim sen hiç merak etmeYok heralde :)
Herkes 5 mesaj atmismi yada birbirini uyarmiami kontrol ediyorlar mi :)
Aniii sen nerden çıktın giiiBizimkiler mi
Koynunda yılan beslemek buna mi deniyo
Söyle pazar bizim günümüz misafir kabul etmiyoruzBurdayim suzim, misafir vardi yogundum, nabersiniz?
Ne hamaratsın giii. Temizlikler falan hep. Birde sarmalarGeldim sarikus annemler bende temizlik yaptim bugun pertim cikti yaw
Biz birbirimizi gorunce anca yemek aklimiza gelsin zatenparte'yi görünce canım parfe istiyobıktım burda canımın bişeyler istemesinden
Gunaydinnn sistam sende mapis yatmissinnn hosgeldinnGünaydınnnnnnnnnnn
Nerdeydin giii. Niye gitmissingGünaydinnnnnlaggggggggg
Ne zaman yatmışımm, benim neden haberim yokGunaydinnn sistam sende mapis yatmissinnn hosgeldinn
Ozledin mi beniiiiggggNerdeydin giii. Niye gitmissing
Hatlar karisti yaa taamamm pardonnn. Noldu sanaaa nerdeydinNe zaman yatmışımm, benim neden haberim yok
Cuma akşamı girdiğimde cezalı değildim.
KArıştırdın mı acaba
Kimdi gi ooo. Özledik tabiii. Ben gece görünce şaşırdım birden yok oldun. Dedim bu ıyigeceler demeden sistalarına nasil giderOzledin mi beniiiigggg
Hanim ablanin yazdigi konu vardi ya orda ki yazismalarimmmdann poleeemikten miiişşşş
Sen yoktun ogun galiba kacirdinnnn malesffffffffKimdi gi ooo. Özledik tabiii. Ben gece görünce şaşırdım birden yok oldun. Dedim bu ıyigeceler demeden sistalarına nasil gider
Haftasonu girmiyorum ki ben pek canım..Hatlar karisti yaa taamamm pardonnn. Noldu sanaaa nerdeydin
Herkeşler olamaz zatiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?