- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Ahaha onlar ne oyle@lavantakokulusandik ın yaptıklarından yiyin.
Dün armutlu patates yapmış.
Bugün de çilekli pırasa yapmış sanırım.
@lavantakokulusandik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha onlar ne oyle@lavantakokulusandik ın yaptıklarından yiyin.
Kesin oyledirYooo sana oyle gelmis
hee bak doğru dedin bilemeyiz biz onu .. ben spor yapıyorum ama başladım yanı abs ağırlıklı gidiyorum 20 dk kadar standart hareketlerim var senle başladığımızda 45 dklık bir videom vardı onu yaparımCanım verilir ama nasil verilir ne fedakarlıklarla onu iste biz bilemeyiz
hemen bakıyorum teşekkür ederim kuzum
Bende başlasam iyi edicem ((hee bak doğru dedin bilemeyiz biz onu .. ben spor yapıyorum ama başladım yanı abs ağırlıklı gidiyorum 20 dk kadar standart hareketlerim var senle başladığımızda 45 dklık bir videom vardı onu yaparım
hemen bakıyorum teşekkür ederim kuzum
Oyle tabiKesin oyledir
@lavantakokulusandik kuşum tarifleri de alalım@lavantakokulusandik ın yaptıklarından yiyin.
tr ye gelmeden 2 3 gün protein ağırlıklı beslensen süper olur 1 kilo verirsin garantiBende başlasam iyi edicem ((
Yarından itibaren başlamak istiyorum aslında nişanlım beni cici görsüntr ye gelmeden 2 3 gün protein ağırlıklı beslensen süper olur 1 kilo verirsin garanti
.desteğin için teşekkür ederim kuzum
yarın saf protein yapcam öyle düşünüyorum . pazartesiden pazara kadar poncikle ekmeksiz ve şekersiz 1 hafta geçircez 8 den sonra bişi yemicez sende katıl bize istersenYarından itibaren başlamak istiyorum aslında nişanlım beni cici görsün
Ben 8de başlıyor yemeye dur kiz bende yapicam. Tatlandırıcı kullanmak serbestmiyarın saf protein yapcam öyle düşünüyorum . pazartesiden pazara kadar poncikle ekmeksiz ve şekersiz 1 hafta geçircez 8 den sonra bişi yemicez sende katıl bize istersen
bende ekimde düşük yaptım halen onun psikolojisi içindeyim öğrendim 5 gün sonra kaybettim allah ikimize de sabır versin sabrın sonunu selamet eylesin kuzum . sıkıntı neydi sizde.
Kader arkadaşımBenim de çocuğum yok..Bir bebek kaybim var.Anlıyorum seni çok iyi..Allah yardımcımız olsun
benimkini göndereyim gııı bu hafta da 2 kilo verirsin bu sayede kapalı olması iyidirBenim iştahım kapandı ya
Hiç deme su an bile 200 gram daha verdimbenimkini göndereyim gııı bu hafta da 2 kilo verirsin bu sayede kapalı olması iyidir
hayır tatlandırıcı serbest değil iyi değil onlar kuru kayısı incir gibi meyvelerden alırız şekeri ... ama senin işin vardiyeli ona göre yersin 15 dk spor da yaparsan olay bitmiştirBen 8de başlıyor yemeye dur kiz bende yapicam. Tatlandırıcı kullanmak serbestmi
yaa süpersin hedefine çok az kalmış martta 55 olmuş korumaya başlarsınHiç deme su an bile 200 gram daha verdim
.bende ekimde düşük yaptım halen onun psikolojisi içindeyim öğrendim 5 gün sonra kaybettim allah ikimize de sabır versin sabrın sonunu selamet eylesin kuzum . sıkıntı neydi sizde
offf 11 hafta çok zor ya allah tekrar nasip etsin ne yapmayı düşünüyorsun şimdi.
Ben kasımda 11 haftalık bebeğimi kaybettim.Muayenede öğrendim kalbi durmus.Kürtaj oldum.7 yıllık evliligimde ilk hamileligimdi.İlk asilamamla hamile kalmıştım.ikimizde de sorun yok.Sebepsiz infertilite yani..Imtihanimiz
Dukan ekspress te yenilik oldu mu son iki senede falan.hayır tatlandırıcı serbest değil iyi değil onlar kuru kayısı incir gibi meyvelerden alırız şekeri ... ama senin işin vardiyeli ona göre yersin 15 dk spor da yaparsan olay bitmiştir