Üzülme canim hayırlısı böyleymiş. Ben eşiğini geçtimde döndüm ahahah gelinlik falan hepsi vardi. Tarih belliydi. Davetiyeler cartlar curtlar. Allahim iyiki bitmiş dedirtecek birini cikarsin karsina sistamay onları ben de sevmem. nikah isterim.
eşya seçimi elbise seçimi vs çok hoşuma gidiyo:)). eşiğinden döndüm
Herhalde kuşummmdesteğin için teşekkür ederim kuzum
Benim hamile arkadaşım vardı. Ona gittiğimde canım şunu istiyor bunu istiyor diyordum. Manyakmisim nerden aklına geliyor. Benim bile canım istemiyorken sana noluyo derdişimdi de dolma istedi
evli olsam bebiş var derdim
diyet de yapmıyorum ama iştahım aşırı açık ve canım sürekli yemeklerden istiyor. dukan diyeti var ya, dukan kelimesini görünce ordaki "k" harfi sebebini bilmiyorum ama, kepekli ekmeği eti ve kolayı çağrıştırıyo birden çok acıkıyorum canım istiyo. çok garipÜzülme canim hayırlısı böyleymiş. Ben eşiğini geçtimde döndüm ahahah gelinlik falan hepsi vardi. Tarih belliydi. Davetiyeler cartlar curtlar. Allahim iyiki bitmiş dedirtecek birini cikarsin karsina sistam
Herhalde kuşummm
Benim hamile arkadaşım vardı. Ona gittiğimde canım şunu istiyor bunu istiyor diyordum. Manyakmisim nerden aklına geliyor. Benim bile canım istemiyorken sana noluyo derdidiyetle hamilelik aynı galiba
Dukan benim anamı ağlattı ya dukan deme banadiyet de yapmıyorum ama iştahım aşırı açık ve canım sürekli yemeklerden istiyor. dukan diyeti var ya, dukan kelimesini görünce ordaki "k" harfi sebebini bilmiyorum ama, kepekli ekmeği eti ve kolayı çağrıştırıyo birden çok acıkıyorum canım istiyo. çok garip :shok:
içeriğini bilmiyorum da acıktırıyoDukan benim anamı ağlattı ya dukan deme bana
dukan ekspress yapcaksın kşum dukan zor ama onu da son 5 kiloda yapcaksın listeye dönde beraber yapalımDukan benim anamı ağlattı ya dukan deme bana
Baslarda protein agirlikli. 3 asamasi var. Suan turkcesini bilmiyorum canim. Ilkinde hic sebze meyve yok. Ikincisinde var. Üçüncü aşamada kiloyu koruma aşaması. Ben et süt yoğurt peynir falan sevdigim seyler ama ben bile dayanamadım. Çok halsiz kaldimiçeriğini bilmiyorum da acıktırıyo
Valla olur canım ben normalini yapamadım :/dukan ekspress yapcaksın kşum dukan zor ama onu da son 5 kiloda yapcaksın listeye dönde beraber yapalım
ayy anladım canım. karataydan herkes memnun. hatta bi youtuber vardı 3 ayda 17 kilo verdim diye vşdeo çekmişti. bi bak istersenBaslarda protein agirlikli. 3 asamasi var. Suan turkcesini bilmiyorum canim. Ilkinde hic sebze meyve yok. Ikincisinde var. Üçüncü aşamada kiloyu koruma aşaması. Ben et süt yoğurt peynir falan sevdigim seyler ama ben bile dayanamadım. Çok halsiz kaldim
Ordekli sisko naberValla olur canım ben normalini yapamadım :/
o çok uzun ya birde sürekli hayvansal insanın içi çıkıyorValla olur canım ben normalini yapamadım :/
sen de mi diyettesin kuşum .. youtuber in ismi ne merak ettim ben 1 sene de 9 kilo verdim nasıl 3 ayda 17 kilo vermiş ki ?ayy anladım canım. karataydan herkes memnun. hatta bi youtuber vardı 3 ayda 17 kilo verdim diye vşdeo çekmişti. bi bak istersen
Bende yapicam dukan ekspress canim cekti :)dukan ekspress yapcaksın kşum dukan zor ama onu da son 5 kiloda yapcaksın listeye dönde beraber yapalım
Evet onu duydum ama ben vardiyalı çalıştığımdan tüm düzenim alt-üst oluyor. Ben bi iki yemek belirleyip onu yiyorum canim. Az yedigim halde ama kilo yavaş gidiyor. Spor sart. Onada ben zaman bulamiyorum. Biyerimi kaldıramıyorumayy anladım canım. karataydan herkes memnun. hatta bi youtuber vardı 3 ayda 17 kilo verdim diye vşdeo çekmişti. bi bak istersen
Iyi pabucum senden naberOrdekli sisko naber
Canım verilir ama nasil verilir ne fedakarlıklarla onu iste biz bilemeyizsen de mi diyettesin kuşum .. youtuber in ismi ne merak ettim ben 1 sene de 9 kilo verdim nasıl 3 ayda 17 kilo vermiş ki ?
değilim kuzum. narinkadife ismi baktım şimdi.sen de mi diyettesin kuşum .. youtuber in ismi ne merak ettim ben 1 sene de 9 kilo verdim nasıl 3 ayda 17 kilo vermiş ki ?
sen de mi diyettesin kuşum .. youtuber in ismi ne merak ettim ben 1 sene de 9 kilo verdim nasıl 3 ayda 17 kilo vermiş ki ?
@lavantakokulusandik ın yaptıklarından yiyin.Bende yapicam dukan ekspress canim cekti :)
Sagol canim bakicam mutlaka ♡
Bizim ortak noktamız dolmalar olacak gibime geliyo sistam
Gel gel
Sağolun canlar napiyonuzGiz burdasında niye bize yazmiyonnn
Hoşgeldin canimm
Yooo sana oyle gelmisIyi pabucum senden naberhala ördeği kıskanıyorsun bakışlarından anlayabiliyorum ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?