- 7 Mayıs 2017
- 626
- 1.074
- 33
benim neden bulamadığım belli olduSaol canım benimmmm. Cafedeben kendimi swarm da etiketlemistim. Oda ordaydi. Sonra msj yazdı. Kanka olduk. Sonrada sevgili internetden koca buldum oleyyy ahahahaha
followinge bakıyorum beğendim bu bitsin başka dizi önerisi isterim artıkÇok sürükleyici canım beğenirsin InshAllah ♡ seninde bebişin olacak merak etme kusum, Allahım sanada nasip edecek. Hatta burda midem bulanıyor. Yok oram ağrıyor yok buram ağrıyor totom agriyor diye tum gun şikayet ediceksin bize ♡
Niye ulaşılmaz kiz. Biz sista degilmiyiz. Anında ulaşıyoruzsen ulasmak istemiyorsun
canım ciğer istediAyy kuzum bazen uzaktan bakiyom sizi ciger olarak goruyom
Ortaya bisii atsaydınKatilacak konu bulamadim
Bende hep engelliyordum ama ortak arkadaşımız vardi. Bundan sonra engelleme emibenim neden bulamadığım belli olduben engelliyorum hemen
Öyle düşünme güzel düşünelim güzel şeyler olsun. Sanki 50 yaşındasın. Herşeyin çaresi var. Olacak Allahin izniyle. 10 yıl denemeden sonra anne olanlar var canim. Allahim ne zaman nasip etti bilemezsin kii. Biz yinede duamızı edelim güzel düşünelimfollowinge bakıyorum beğendim bu bitsin başka dizi önerisi isterim artık
inşallah kuzum bana çok uzak geliyor ellerimden kayıp gitmiş gibi
Ders çalıştım sikara içiyorum kozsikarami kaybettim bulamıyorum sen napıyorsun fav
buldum sikarami içiyorum hehehDers çalıştım sikara içiyorum koz
Aptal insanlar canımı sıkıyor işte
Aynen pomem icin çalışıyom polis olunca sistalarimi banlatmicaambuldum sikarami içiyorum hehehkpss mi?
hangisineeee kpssnin:)buldum sikarami içiyorum hehehkpss mi?
ne oldu kiz
Dolmalari atayimmmOrtaya bisii atsaydınbiz hemen koşardık sana
Bende hep engelliyordum ama ortak arkadaşımız vardi. Bundan sonra engelleme emibaşımıza kalicaksin bak
allah kolaylik versin ben daha kitap alicam kpss icinAynen pomem icin çalışıyom polis olunca sistalarimi banlatmicaam
Bi ben etmiyorum herhalde canımhangisineeee kpssnin:)
yok artık engellemem @Blacksee55kalmam inşallah ya çok heves ediyorum evlilik hazırlığına
Bizim ortak noktamız dolmalar olacak gibime geliyo sistamDolmalari atayimmm
Reklama girer mi bilmiyom ama ben çok memnunum aldığım yayından, her dersin hocasinin videosu var youtubta kendi kitapları da var , çok güzel anlatıyorlar dersane ortamı gibi oluyor ben önce videolarını izliyorum , bir de video defter notlarını aldım tahtada ne varsa aynısı kitapta var vakit kaybettirmiyo sonra da soru bankasından soru cozuyorumtam oturuyor , derslerle aram pek iyi değildi ama ben bile hayret ediyorum kendime yapabildigime :)))allah kolaylik versin ben daha kitap alicam kpss icin
ay onları ben de sevmem. nikah isterim.Bi ben etmiyorum herhalde canımbenim tek heyecanım kuracağımız evi nasil duzecegimi . Düğün falan sevmiyorum ben davul zurna
desteğin için teşekkür ederim kuzumÖyle düşünme güzel düşünelim güzel şeyler olsun. Sanki 50 yaşındasın. Herşeyin çaresi var. Olacak Allahin izniyle. 10 yıl denemeden sonra anne olanlar var canim. Allahim ne zaman nasip etti bilemezsin kii. Biz yinede duamızı edelim güzel düşünelim
şimdi de dolma istediBizim ortak noktamız dolmalar olacak gibime geliyo sistam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?