- 7 Mayıs 2017
- 626
- 1.074
- 33
niye kimse söylememiş yaaaa grey's anatomy izle sistaaaaaaOoo tam onericektim ki korku film istemiyormussun. Bende sırf korku izliyorum ahahaha diziye basla. Dexter izle cooook guzel
Gel gelKizceler gelemmi
Ne anlatiyim sistam eylülde düğün olacak InshAllah. Baska ne diyimayyy düğün arefesinde misiiin:)) anlatsana içim açılsın
Evet canim lavantamla konustuk. Diğer kizlarla konuşup anlasacakti. Haftaiçi hepimize liste yapariz kim ne icin dua istiyorsa. Ona gore 1 gecemizi dua ya ayırırız çok güzel olur ♡aaaa öyle miymiş? aslında keşke yapsak öyle bişey. burda dostluk gönül bağı var ya, çok makbule geçer.. birbirine edilen dua daha makbulmuş. dimi mis kokulum @lavantakokulusandik
Birbirimize dua edicez iste kusum liste yapıcaz haftada bir gece mesela cuma gecesi. Daha planlamaliyiz ♡nasıl kız dua gecesi geçmişi hiç okuyamadım anlat hele bende katılırım
Canım mutlaka ama mutlaka pardon of internet izle. Oda çok sahane. Ben bayıldım ona. Hem korkmazsınonu parça parça izledim the last shıp izliyordum oda sezon finali yaptı . master of sex i mi izlesem napsambaşka dizi önerisi alabilir game of hariç onu da izledim
Ben onu sevmediydim sistam. Güzeldi ama saçma geliyorduniye kimse söylememiş yaaaa grey's anatomy izle sistaaaaaa
kutsiyle bile senelerce gideri olmuş diziyi sen bi de "derek" ile gör
Giz burdasında niye bize yazmiyonnnGel gel
Hoşgeldin canimmKizceler gelemmi
Gizliden takip edem dedimGiz burdasında niye bize yazmiyonnn
Hoşgeldin canimm
Demek bizi sevmiyonGizliden takip edem dedim
Ne anlatiyim sistam eylülde düğün olacak InshAllah. Baska ne diyimhicbir hazırlığım yok. Diyetten başka
Evet canim lavantamla konustuk. Diğer kizlarla konuşup anlasacakti. Haftaiçi hepimize liste yapariz kim ne icin dua istiyorsa. Ona gore 1 gecemizi dua ya ayırırız çok güzel olur ♡
Birbirimize dua edicez iste kusum liste yapıcaz haftada bir gece mesela cuma gecesi. Daha planlamaliyiz ♡
Canım mutlaka ama mutlaka pardon of internet izle. Oda çok sahane. Ben bayıldım ona. Hem korkmazsınbirde sürükleyici.
Bir oturmaya 10 bolum izleyebiliyorsun sıkılmadanbirde the following var. Hayatımda izlediğim en şahane dizi ♡♡
Ben onu sevmediydim sistam. Güzeldi ama saçma geliyordusanki diğerleri çok mantıklı ahahha kizlar the following izleyin gelip bana teşekkür ediceksiniz. Black abla ver elini öpem diceksiniz
yaaa beni de alın benim çok ihtiyacım varNe anlatiyim sistam eylülde düğün olacak InshAllah. Baska ne diyimhicbir hazırlığım yok. Diyetten başka
Evet canim lavantamla konustuk. Diğer kizlarla konuşup anlasacakti. Haftaiçi hepimize liste yapariz kim ne icin dua istiyorsa. Ona gore 1 gecemizi dua ya ayırırız çok güzel olur ♡
Birbirimize dua edicez iste kusum liste yapıcaz haftada bir gece mesela cuma gecesi. Daha planlamaliyiz ♡
Canım mutlaka ama mutlaka pardon of internet izle. Oda çok sahane. Ben bayıldım ona. Hem korkmazsınbirde sürükleyici.
Bir oturmaya 10 bolum izleyebiliyorsun sıkılmadanbirde the following var. Hayatımda izlediğim en şahane dizi ♡♡
Ben onu sevmediydim sistam. Güzeldi ama saçma geliyordusanki diğerleri çok mantıklı ahahha kizlar the following izleyin gelip bana teşekkür ediceksiniz. Black abla ver elini öpem diceksiniz
Saol canım benimmmm. Cafedeaaaa allah tamamına erdirsiiinnnn:) mutluluklar dilerim:) nası tanıştınız
Yok bebeğim bu baska. Gerçek gibi. Tüm dünyayı kameralar izloyor. Ve bu sistemi kuran bir adam var. Tüm kötülükleri onluyorlar falan çok guzel. Ekşinli istersen the following derim. True blood ne gi. Ergenler gibinyaaa beni de alın benim çok ihtiyacım varişim allaha kaldı ben hep ediyorum kendime ama başkasının etmesi çok çok başka fikirler neler bende öneri sunabilirim fikir ihtiyacınız varsa ..
following adam ölüyor ama diriliyor sonra kaldığı yerden devam ediyor o dizi mi yoksa o forever mıydı ? ok ikisine de bakacam vampirli dizileri severim treu blood u izlemiştim geçen sene efsaneydi
Ayy kuzum bazen uzaktan bakiyom sizi ciger olarak goruyomDemek bizi sevmiyonbugün lahana sarması sardim. Seni düşündüm sararkene
O ne demek kizAyy kuzum bazen uzaktan bakiyom sizi ciger olarak goruyom
Gülüyom işteO neydi giinavleciiiim sanada Allah rahatlik versin. Yarin görüsmek üzere InshAllah ♡
geçmiş olsunNasıl hastayımmm gözlerimi açamıyorum nerdeyse
Farkindayim ben :))
Sarjim bitti.
Uyuyorum sus
Vaaay gülücük atan bir navleNasılsınız kızlar
Gülüyom işte
geçmiş olsun
allah razı olsun kuşumYok bebeğim bu baska. Gerçek gibi. Tüm dünyayı kameralar izloyor. Ve bu sistemi kuran bir adam var. Tüm kötülükleri onluyorlar falan çok guzel. Ekşinli istersen the following derim. True blood ne gi. Ergenler gibinbidaha izleme öyle şeyleri fantastikmisin sen
Ben sana hep dua ediyorum sistam. Topluca edelim daha güzel olur ♡
Ulasilmayan kedi misalO ne demek kiz
Çok sürükleyici canım beğenirsin InshAllah ♡ seninde bebişin olacak merak etme kusum, Allahım sanada nasip edecek. Hatta burda midem bulanıyor. Yok oram ağrıyor yok buram ağrıyor totom agriyor diye tum gun şikayet ediceksin bize ♡allah razı olsun kuşumbenim işim allaha kaldı kul olarak duadan başka birşey gelmiyor artık elimden ..
heee ona da baktım cnbe de oynuyordu sonra tlc oldu vermediler bir daha ikisine de bakayım ben severim dizi izlemeyi sağol kuşum
Niye ulaşılmaz kiz. Biz sista degilmiyiz. Anında ulaşıyoruzUlasilmayan kedi misal
Katilacak konu bulamadimÇok sürükleyici canım beğenirsin InshAllah ♡ seninde bebişin olacak merak etme kusum, Allahım sanada nasip edecek. Hatta burda midem bulanıyor. Yok oram ağrıyor yok buram ağrıyor totom agriyor diye tum gun şikayet ediceksin bize ♡
Niye ulaşılmaz kiz. Biz sista degilmiyiz. Anında ulaşıyoruzsen ulasmak istemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?