- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
Agir geldim galibaBak sallamaktan yazamıyo kuzum
Ev işi yapan bizden değildir ahahhaa hic abartmıyoruz. Bez elindeyken uğra sistam. Sista sistanın bezine muhtactirhaahhaha inşallah öyle olmuştur
tamam ev işi yapan sinsidir
Seni sallarken kendi uyudu galibaAgir geldim galiba
ayıpsın hemen gelemEv işi yapan bizden değildir ahahhaa hic abartmıyoruz. Bez elindeyken uğra sistam. Sista sistanın bezine muhtactir
Seni sallarken kendi uyudu galibagidiş o gidiş
Tamam penguenli polar pijamanı unutmaayıpsın hemen gelemmor ponçik bezimle pembe kovamla hemen geliyorum
niye banlandı ki o şimdiNe güzel yazmışsın giii. Seni avukat yardımcımız ilan ediyorumbenide birileri buranın muhtarı yapıyordu ahaha tamam bundan sonra iş yapana pasaklı maumelesi yapıyoruz sistam tamammi
Parte yimis kuşummm
Bizde anlamadikki. Burda yazıştık sirf. Kim niye şikayet etmiş olabilirniye banlandı ki o şimdi
parteeee bize güvercinli anahtarlıkkk gııızzzz beyaz olsun benimkiBizde anlamadikki. Burda yazıştık sirf. Kim niye şikayet etmiş olabiliraramızda bi casus var
benim bilinmedi seni bilmemTamam penguenli polar pijamanı unutmaayy tam hayal ettigim gibi sista. Bizden kadin olur yaaa. Olurda birileri degerini bilir mi bilemedim
Benimkide pembeeeparteeee bize güvercinli anahtarlıkkk gııızzzz beyaz olsun benimki
Tamam sıra bende dua et bilinsin. Bende sana dua ederim sistacigimmmbenim bilinmedi seni bilmem
sende rekor kırdın kız ban yemiyorsun bayağıdırBenimkide pembeee
Tamam sıra bende dua et bilinsin. Bende sana dua ederim sistacigimmm
Hakkatten gii. Özledim ban yemeği. Ne güzel müniş bana ozel msj atıyordusende rekor kırdın kız ban yemiyorsun bayağıdır
sen böyle devam et kuşum sensiz olmazHakkatten gii. Özledim ban yemeği. Ne güzel müniş ban aksel msj atıyorduama sistalarimsiz 5 gun geçirmek istemiyorum
Hem cuma gecesi dua gecemiz olacak belkim. Ayy çok güzel olacak. Istesemde gidemem. Kimse beni kiblemesinsen böyle devam et kuşum sensiz olmaz
Ooo tam onericektim ki korku film istemiyormussun. Bende sırf korku izliyorum ahahaha diziye basla. Dexter izle cooook guzeleşim işe gitti evde tekim sabaha kadar film öneriniz var mı kızlar korku filmi hariç
ayyy düğün arefesinde misiiin:)) anlatsana içim açılsınBenimkide pembeee
Tamam sıra bende dua et bilinsin. Bende sana dua ederim sistacigimmm
aaaa öyle miymiş? aslında keşke yapsak öyle bişey. burda dostluk gönül bağı var ya, çok makbule geçer.. birbirine edilen dua daha makbulmuş. dimi mis kokulum @lavantakokulusandikHem cuma gecesi dua gecemiz olacak belkim. Ayy çok güzel olacak. Istesemde gidemem. Kimse beni kiblemesinidare edin beni sistalar ahahaha
nasıl kız dua gecesi geçmişi hiç okuyamadım anlat hele bende katılırımHem cuma gecesi dua gecemiz olacak belkim. Ayy çok güzel olacak. Istesemde gidemem. Kimse beni kiblemesinidare edin beni sistalar ahahaha
onu parça parça izledim the last shıp izliyordum oda sezon finali yaptı . master of sex i mi izlesem napsamOoo tam onericektim ki korku film istemiyormussun. Bende sırf korku izliyorum ahahaha diziye basla. Dexter izle cooook guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?