- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
Kız benim icin mi diyorsun ben şimdi anladimGit diyoz gitmiyo dedim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız benim icin mi diyorsun ben şimdi anladimGit diyoz gitmiyo dedim..
Hayırlısıyla nasip olur insaAllah yaHayalim rehabilitasyon açmak zaten nasip tabi
Evet sen bana dedin ya, pabuc gitsinKız benim icin mi diyorsun ben şimdi anladim
Bize neresiyle gülüyor acabaEvet gulucuksuz yaziyor o :))
Icinden guluyor
AmiiinnnAilelerimizi de unutmaa.. Rabbim hepsini korusun her kaza beladan..
Susun cok gizliAhah kiz bu kiz bilmiyomus olanlari simdizanlattim hizlica
@Blacksee55
Hee öylemi dediydim sen diyorsan doğrudurEvet sen bana dedin ya, pabuc gitsin
Itaatkar suzim benimHee öylemi dediydim sen diyorsan doğrudur
Suzi ne.Itaatkar suzim benim
Seni ilgilendirdigini sanmiyorumSuzi ne.
Suzan suzi ;DSuzi ne.
Tamam gidiyorum.Seni ilgilendirdigini sanmiyorum
O acıklı ulanSuzan suzi ;D
Bu da bi gidemedi yapisti ustumuzeTamam gidiyorum.
İnşallah canım çok güzel olırKızlar haftada bir buluşamayız belki ama iki haftada bir cuma geceleri dua gecemiz olsun ♡ ayy ne güzel ♡
zor geliyor ne yapayımYok canim vallahi dusunmedim. Zaten yorumlarda görüyordum inan aklımdan birsey gecmedi. Ama navlee munisteydi sonra pat buraya atladı. Ilk gece yazdıklarını anlamamistim. Meğersem gülücük koymuyormuş ondan öyle olmuş
kız oraya kaç akıl lazım zatenLazim oluyo bdv de dagitinca
Aynen vallaha çok eğleniyordumEvet gulucuksuz yaziyor o :))
Icinden guluyor
AminAilelerimizi de unutmaa.. Rabbim hepsini korusun her kaza beladan..
aminHayırlısıyla nasip olur insaAllah ya
göbeğimlen
Kızlar haftada bir buluşamayız belki ama iki haftada bir cuma geceleri dua gecemiz olsun ♡ ayy ne güzel ♡
Tamam inaşallah ben çok giremesemde ederimOnumuzdeki persembe aksami, yani Cuma gecesi duyururuz o halde Allah izin verirse.. Dileyen sectigi biri icin dua eder o gece..
Gidemezsin biyereTamam gidiyorum.
Ne sosyete ne sosyeteO acıklı ulan
Bizimki sosyete kizi suzan in suzisi
Tamam biz hayalimizde oraya gülücük ekleriz artik ♡zor geliyor ne yapayım
Evet öyle yapalim. Mutlaka ♡ yada liste yapalimmiki. Hafta ici listemizi yapalim. Cuma geceside herkes dilediği kişiye listede olan dua eder böyle nasilOnumuzdeki persembe aksami, yani Cuma gecesi duyururuz o halde Allah izin verirse.. Dileyen sectigi biri icin dua eder o gece..
Sorariz olmazsa, katilmak isteyenleri dedigin gibi bi liste yapariz, o kişilerle ozelden konusuruz..Gidemezsin biyere
Ne sosyete ne sosyete
Tamam biz hayalimizde oraya gülücük ekleriz artik ♡
Evet öyle yapalim. Mutlaka ♡ yada liste yapalimmiki. Hafta ici listemizi yapalim. Cuma geceside herkes dilediği kişiye listede olan dua eder böyle nasil
ben zaten burada bi dua topike çocuk için dua ediyorum onun gibi olsunGidemezsin biyere
Ne sosyete ne sosyete
Tamam biz hayalimizde oraya gülücük ekleriz artik ♡
Evet öyle yapalim. Mutlaka ♡ yada liste yapalimmiki. Hafta ici listemizi yapalim. Cuma geceside herkes dilediği kişiye listede olan dua eder böyle nasil