Operasyon pesindesin yaniO gibi sanki. O kadının yaşı var gibi kiz çok genç değil ben yarin bi google araştırması yapicam
Yaa bizim dua topigimiz vardi 3 miyar 750 ile ama fazla kişi katılmadı diye kapandı galiba
Ayyy cok guzel oluuur ♡ Ben varımBak guzel bi fikir oldu bu, arada dua gecesi yapalim, herkes bi sista secip onun icin dua etsin.. Katilmak isteyenler tabii ki..
Şimdi çalışmıyorum ama daha önce özel eğitimde eğitmenlik yapıyordum
Çok zor oluyor koymak ya uğraşamıyorum o yüzdenYa ironi mi yapıyorsun yoksa ciddimisin bilemiyordum hic. Hani biz gülücük falan koyuyoruz ya sen koymuyorsun mesela indan seyettimdiiama gecti
İnsaAllah suzy sistam, aklımızda olsun bu..Ayyy cok guzel oluuur ♡ Ben varım
Çok güzel olur zaten benim bi ara dua kardeşim vardı sonra araya mesafe yıllar girince unutulduBak guzel bi fikir oldu bu, arada dua gecesi yapalim, herkes bi sista secip onun icin dua etsin.. Katilmak isteyenler tabii ki..
Bana saglik ve akil lutfen :)))Amin canım, katayımda ne diyeyim sistaları Allahım munenin cımbızından koru mu
Benim icin bisey dusundun mu :))Aa aynı yaştayız gii. Ben seni baştan çok garib buluyordum ama alıştım artık
Sen vesile olmus olursun kiz, insaAllah.. Du bakalimÇok güzel olur zaten benim bi ara dua kardeşim vardı sonra araya mesafe yıllar girince unutuldu
Seni kovmayi dusunmus bana soylediBana saglik ve akil lutfen :)))
Benim icin bisey dusundun mu :))
Grup derslerine giriyordum zihinsel engelli canın 6 seneye yakın çalıştım altı aylık hamileyken içten çıktım çokzor oluyordu daha da dönmedimYaaa, cok guzelmis.. Ne senin alanin? Isitme mi gorme mi, baska bi sey mi yani o manada soruyorum..
Cok zordur mutlaka.. Guzel meslek ama.. Belki bi gun baslarsin yeniden, nasip kismet..Grup derslerine giriyordum zihinsel engelli canın 6 seneye yakın çalıştım altı aylık hamileyken içten çıktım çokzor oluyordu daha da dönmedim
İnsaAllah suzy sistam, aklımızda olsun bu..
Kızlar haftada bir buluşamayız belki ama iki haftada bir cuma geceleri dua gecemiz olsun ♡ ayy ne güzel ♡Çok güzel olur zaten benim bi ara dua kardeşim vardı sonra araya mesafe yıllar girince unutuldu
akıl:)))Bana saglik ve akil lutfen :)))
Benim icin bisey dusundun mu :))
tamam ilk birazdan sizler için dua edyim ben ozamanSen vesile olmus olursun kiz, insaAllah.. Du bakalim
Ee sen ne dedinSeni kovmayi dusunmus bana soyledi
Yok canim vallahi dusunmedim. Zaten yorumlarda görüyordum inan aklımdan birsey gecmedi. Ama navlee munisteydi sonra pat buraya atladı. Ilk gece yazdıklarını anlamamistim. Meğersem gülücük koymuyormuş ondan öyle olmuşBenim icin bisey dusundun mu :))
Lazim oluyo bdv de dagitincaakıl:)))
tamam ilk birazdan sizler için dua edyim ben ozaman
Git diyoz gitmiyo dedim..Ee sen ne dedin
Evet gulucuksuz yaziyor o :))Yok canim vallahi dusunmedim. Zaten yorumlarda görüyordum inan aklımdan birsey gecmedi. Ama navlee munisteydi sonra pat buraya atladı. Ilk gece yazdıklarını anlamamistim. Meğersem gülücük koymuyormuş ondan öyle olmuş
Ailelerimizi de unutmaa.. Rabbim hepsini korusun her kaza beladan..akıl:)))
tamam ilk birazdan sizler için dua edyim ben ozaman
Hayalim rehabilitasyon açmak zaten nasip tabiCok zordur mutlaka.. Guzel meslek ama.. Belki bi gun baslarsin yeniden, nasip kismet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?