HohahahahahahahahahahahahahahahAyy Allahım ahahahahhaahahhaa gözümden yaş geldi gülmekten ahahahaha operasyon sanki beyin ameliyatına giriyor
Yaw gece gece müzik açıldı ya deliler
Kiz seni hic tanimiyom benYaw gece gece müzik açıldı ya deliler
Şaka kız ederim tabiOnu hic unutma zaten
Ne bileyim, ailelerimizle huzurlu mutlu saglikli imanli hayirli uzun omurler ve ahirette de güzellikler dileyebilirsin, en guzel dua, iki cihan saadeti : )
Kız görsellere googleye nuri alco yazdim. Bizim fazilet hanimada tecavüz etmiş buHohahahahahahahahahahahahahahah
Muzik hem itici hem gergin degil miavi ceylana usulca yaklasan aslan gibi
Aynen de oyle.. Cok sevindim bak simdi.. Dua sistaliğiŞaka kız ederim tabiEnçabuk kabul olunan dua müminin mümüne ettiği duadır zaten
Anaaa harbi miKız görsellere googleye nuri alco yazdim. Bizim fazilet hanimada tecavüz etmiş bu
Canım 33 yasında bir kız annesi adıyamlı hafif çatlak biriyimKiz seni hic tanimiyom ben
Yas kac
Kimlerdensin
Evli misin
Yavru var mi
Evet bende kizmam. Biz arkadaşlarla birbirimize neler diyoruzNataşa mi hahahahahahahahah
Ben yelloz ve zilliyi sempatik buluyorum yav, komikli bence
Oh masaAllah Allah bağışlasın..Canım 33 yasında bir kız annesi adıyamlı hafif çatlak biriyim
Aa aynı yaştayız gii. Ben seni baştan çok garib buluyordum ama alıştım artıkCanım 33 yasında bir kız annesi adıyamlı hafif çatlak biriyim
Cok benziyor ama degil sanki kiz, o kadin genc ama bilemedimFazilet değil mi bu kizlarEki Görüntüle 2105629
Senden de canım dua sistalığı güzelmişAynen de oyle.. Cok sevindim bak simdi.. Dua sistaliğiAllah razi olsun
Niye kız nasıl garipAa aynı yaştayız gii. Ben seni baştan çok garib buluyordum ama alıştım artık
O gibi sanki. O kadının yaşı var gibi kiz çok genç değil ben yarin bi google araştırması yapicamCok benziyor ama degil sanki kiz, o kadin genc ama bilemedim
Yaa bizim dua topigimiz vardi 3 miyar 750 ile ama fazla kişi katılmadı diye kapandı galibaSenden de canım dua sistalığı güzelmiş
Bak guzel bi fikir oldu bu, arada dua gecesi yapalim, herkes bi sista secip onun icin dua etsin.. Katilmak isteyenler tabii ki..Senden de canım dua sistalığı güzelmiş
Ya ironi mi yapıyorsun yoksa ciddimisin bilemiyordum hic. Hani biz gülücük falan koyuyoruz ya sen koymuyorsun mesela indan seyettimdiiNiye kız nasıl garip
Şimdi çalışmıyorum ama daha önce özel eğitimde eğitmenlik yapıyordumOh masaAllah Allah bağışlasın..
Calisiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?