- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
Ben onu görmedim kız flave gördümHeleki blacki gorunce
Bende açlıktan uyuyamicam bu gece sagol yaGozlerim uykuya dalmiyor gizelleri goruncek
Bende açlıktan uyuyamicam bu gece sagol ya
O ne demek kiiiz. Canım utandiriyrosun beni agagahahahaha o senin güzelliğinHeleki blacki gorunce
Kiz valla diyom yaa evlimisin senO ne demek kiiiz. Canım utandiriyrosun beni agagahahahaha o senin güzelliğin
Ne konuştunuz heleBen etiketlediydim ama unuttum ne dedigimi..
Dun epey geyik vardi bizim burda, seni goremedik
Yok giii anca nisanlandim. Koca yok çocuk yok ama en kötüsü sarma yokKiz valla diyom yaa evlimisin sen
Ben görmedim daaBende açlıktan uyuyamicam bu gece sagol ya
Aboow citi piti bir sista dugunune gelecem nerde oturuyonYok giii anca nisanlandim. Koca yok çocuk yok ama en kötüsü sarma yok
Çok tatlı değil mi yaaaHeleki blacki gorunce
Tatli anne gormen lazimBen görmedim daa
Tatli tabiiiiÇok tatlı değil mi yaaa
Yaaa catliycammm ahahahTatli anne gormen lazim
Istanbulda dugun beklerim ♡ aa geçen bunun şakasını yapmıştık senmiydin kiz. Hami tekneyle falan ahahaha @ParteMoralll sen hatirladin miAboow citi piti bir sista dugunune gelecem nerde oturuyon
EvetťIstanbulda dugun beklerim ♡ aa geçen bunun şakasını yapmıştık senmiydin kiz. Hami tekneyle falan ahahaha @ParteMoralll sen hatirladin mi
Evettt bendimmm hatirladimmmIstanbulda dugun beklerim ♡ aa geçen bunun şakasını yapmıştık senmiydin kiz. Hami tekneyle falan ahahaha @ParteMoralll sen hatirladin mi
Yaaa kizlar yapmayin agahhaha utaniyorum ahahahahahahahahahaÇok tatlı değil mi yaaa
Arkaya sandal bagliyormuşuz falan diyorduk ahahahEvettt bendimmm hatirladimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?