- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
Hani giiiResmimi attım askimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani giiiResmimi attım askimm
Bana suslenmis ozel oyle attiSana maskeli resim ,sistalara maske yok resim
Bana niye gelmedi?O zaman sana maskeli sistalara maske kaldırdık bugün![]()
Ayyy aniii heyecanlandimBilek sıra sende![]()
Eylem planı yazan yere attım görmedin miiHani giii
Kız bu grupta herkes yok muu bı daha bakiyomBana niye gelmedi?
Ayy ben kacirdimmmBen yaptım iki dakka profil: )))
Fesatttt kac gramdi bilezikler senin goz gormusturYok bee bugün etli birsey paylaşmış. Güya aklisira süsleme yapmış. O beğendiği gibi çekene kadar yemek soyunmuştur zatenahahaha evet foto karanlikti birtek bilezik gozukuyordu. Sonra black nekadar fesatsin diyorlar. Doğru amaaa
VuuuuuvvvvBana suslenmis ozel oyle atti![]()
Kiz grup yok beeeEylem planı yazan yere attım görmedin mii
Yok canim en son lavanta yazmis grubaEylem planı yazan yere attım görmedin mii
Black atarsan bende isterim yatmaga gidiyoru benAyy ben kacirdimmm
Ben ne anlarım giiiFesatttt kac gramdi bilezikler senin goz gormustur![]()
Atarım tabiii sen yeter ki iste bombacı mülayim agahahahaBlack atarsan bende isterim yatmaga gidiyoru ben![]()
O kadar cahilsinBen ne anlarım giiiben ayar olduğunu bilem bilmiyordum altınlarda ahahaha sadece renkleri farklı sanıyordum
ne isim olur
Ben seni görmüstum zaten yine de gelmedigi icin merak ettim.Kız bu grupta herkes yok muu bı daha bakiyom
Banada at ben uyuyorum sabah seninle uyanicamAtarım tabiii sen yeter ki iste bombacı mülayim agahahaha
Atarım tabiii sen yeter ki iste bombacı mülayim agahahaha
Ben de anlamadım gelmedi diyenlere özel attım panpa sen gördün ama ozlemissinfir kesin beni ondan sana da attımBen seni görmüstum zaten yine de gelmedigi icin merak ettim.
Ben de anlamadım gelmedi diyenlere özel attım panpa sen gördün ama ozlemissinfir kesin beni ondan sana da attım