- 25 Ağustos 2014
- 20.453
- 48.460
- 798
Kimbilir ne atacakSize resmimi atasim geldi mesajdan atım mi![]()
![Işsiz :işsiz: :işsiz:](/images/smiley/işsiz.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimbilir ne atacakSize resmimi atasim geldi mesajdan atım mi![]()
Profil yap kaldir hemenSize resmimi atasim geldi mesajdan atım mi![]()
Aferin sanaBen de icmiyom annem tekelden sakız bile alma dediydi![]()
Ozel Gruptan at kizSize resmimi atasim geldi mesajdan atım mi![]()
Ben bakmıyorum bilerek, mimlediklerim var oyleKizlar sizin instada storysine her Allahın günü yediğini içtiğini aldığını attığını paylaşan var mi. Deliricigimmm. Kadınla aynı evde yaşıyorum sanki
Valla kendimi atacam giz ama feyk hesap açarsanız siz simdik kesinKimbilir ne atacakhınzır
Ne fake hesabi laValla kendimi atacam giz ama feyk hesap açarsanız siz simdik kesin![]()
Malesef canım kullanmiyoruzda öle şeyler yüzünden: )Kizlar sizin instada storysine her Allahın günü yediğini içtiğini aldığını attığını paylaşan var mi. Deliricigimmm. Kadınla aynı evde yaşıyorum sanki
Takılıyorum beaaNe fake hesabi la
Ya benim profil sıkıntı zor değişiyor kuzu özel mesaj grubuna atcaamProfil yap kaldir hemen
Bebeği olacak. Çorapta alsa sallayarak video yapio atıyor birde ahahah deli oluyorum sabun alıp salliyor. Akşam muz yiyor. Mandalina soyarken video atiyor. Delimidir nedirBen bakmıyorum bilerek, mimlediklerim var oyle![]()
En güzeli vallahi ne görgüsüzler var. Günaha sokuyorlar insaniMalesef canım kullanmiyoruzda öle şeyler yüzünden: )
At giz bende aticam ama anlık değil. Bu halimle görürseniz uykunuz kaçar ahahahBanaa ortak olacak varsa atcem aha şimdi çekiyom anlık![]()
GeliyooooBebeği olacak. Çorapta alsa sallayarak video yapio atıyor birde ahahah deli oluyorum sabun alıp salliyor. Akşam muz yiyor. Mandalina soyarken video atiyor. Delimidir nedir
En güzeli vallahi ne görgüsüzler var. Günaha sokuyorlar insani
At giz bende aticam ama anlık değil. Bu halimle görürseniz uykunuz kaçar ahahah
Buldum :)
Ben varken yazmis birde alindim![]()
Ayy pijamalarini falan biliyorum hep.Hamilelikleri cok gorgusuzce geciyor bunlarin :)Kizlar sizin instada storysine her Allahın günü yediğini içtiğini aldığını attığını paylaşan var mi. Deliricigimmm. Kadınla aynı evde yaşıyorum sanki
Attım gitti :))
O hooo ben merak ederim grupta bile değilimGeliyoooo