Uyumadım hemen gıybet hemen eşim geldi tost makinesi almış a101 den külüstür araba gibi dökülüyor onunla uğraştım :))) geri vercez yarın aman almayın sizde sistalarim, işte ben böyle bir poncik sistayim , sistalarimin parası boşa gitsin istemem aslaAhahahhaha
Fav uyumus
Mefta
Hamiş mi?? Ulan yoksa sen de o instagram gelinlerinden misin
Hamiş
Bebiş
Göbüş
Kociş
HahahahahahUyumadım hemen gıybet hemen eşim geldi tost makinesi almış a101 den külüstür araba gibi dökülüyor onunla uğraştım :))) geri vercez yarın aman almayın sizde sistalarim, işte ben böyle bir poncik sistayim , sistalarimin parası boşa gitsin istemem asla
Yok kiz sosyal medyam yok benim hehh bunada sinirlen baskan sende hep beni goruyonHamiş mi?? Ulan yoksa sen de o instagram gelinlerinden misin
Hamiş
Bebiş
Göbüş
Kociş
Ben ettim kız ahahBen etiketlediydim ama unuttum ne dedigimi..
Dun epey geyik vardi bizim burda, seni goremedik
Canım kocişimle gezmelerHamiş mi?? Ulan yoksa sen de o instagram gelinlerinden misin
Hamiş
Bebiş
Göbüş
Kociş
Dinlen kuzu esin yapsinDemedik hamisligimi kimseye belli olsun 2 3ay laf eder arkamdan konuşturmak istemiyom limoni benlen zaten
Ulan egleniyorum, niye sinirleneyimYok kiz sosyal medyam yok benim hehh bunada sinirlen baskan sende hep beni goruyon
Kardeşi gitsin ona devretcem rabbim nasip eder insallh isteyen herkesedeDinlen kuzu esin yapsin
Hahahahahah
Sonra cocuk demis, ne kadar ev ekonomikli bi kadin..
Ölüyü diriltirsin senn :)) uyusam nee olur bebaaaagm
Bende once dedikodu
Bulamadim yine sarjim bitiyor demedinde :/
Uyumadım hemen gıybet hemen eşim geldi tost makinesi almış a101 den külüstür araba gibi dökülüyor onunla uğraştım :))) geri vercez yarın aman almayın sizde sistalarim, işte ben böyle bir poncik sistayim , sistalarimin parası boşa gitsin istemem asla
AhahahaUlan egleniyorum, niye sinirleneyimben ciddi ciddi yazinca siz yanlis anliyonuz zilliler
Hihhh küstum isteUlan egleniyorum, niye sinirleneyimben ciddi ciddi yazinca siz yanlis anliyonuz zilliler
Bir yastıkta son bulacak bence..Seninle aramızdaki bu etkileşim ne olacak böyle?
bas harfi w
Eyvallah sista
Hepimiz sistayız bu öfke ne diye?
Bizde zemzem var kanka, olur muiçelim guzelleselim
Kümese girHihhh küstum iste
Ben de icmiyom annem tekelden sakız bile alma dediydiBizde zemzem var kanka, olur mu
Ben var alkol almamak cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?