- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
Bildirim bazen banada gelmiyo yeniliyorum sayfayi okuya okuya geliyomGittim ama bildirim gelmiş merakla geri döndüm ,bide şey sorayım kızlar bazı bildirimler gelmiyor neden acaba bi bilginiz varmı
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildirim bazen banada gelmiyo yeniliyorum sayfayi okuya okuya geliyomGittim ama bildirim gelmiş merakla geri döndüm ,bide şey sorayım kızlar bazı bildirimler gelmiyor neden acaba bi bilginiz varmı
Hmm bunu bilmiyordumBakmazsan o konudan bildirim almiyorsun.
sizin sayfaları okunmaya gözmü dayanırBildirim bazen banada gelmiyo yeniliyorum sayfayi okuya okuya geliyom![]()
Cunku biz #sisterhood uzHmm bunu bilmiyordum
sizin sayfaları okunmaya gözmü dayanır![]()
Alinti ya da begeni yok ise tum mesajlarin bildirimi gelmez canim tek tek..Gittim ama bildirim gelmiş merakla geri döndüm ,bide şey sorayım kızlar bazı bildirimler gelmiyor neden acaba bi bilginiz varmı
Offf estirdin yineCunku biz #sisterhood uz![]()
Bayagidir silah cikarmiyom ben dimiOfff estirdin yine![]()
Bazı alıntılar gelmiyor işteAlinti ya da begeni yok ise tum mesajlarin bildirimi gelmez canim tek tek..
EvetBayagidir silah cikarmiyom ben dimi![]()
Bu aralar kamyon arkasi yazilara taktim:d
Babam kamyon şöförü ,kayınbabam kamyon şöförü ve evlendiğinde eşimde kamyon şöförüdü sen düşün kamyon arkası yazılarınıBu aralar kamyon arkasi yazilara taktim:d
AbovvvBabam kamyon şöförü ,kayınbabam kamyon şöförü ve evlendiğinde eşimde kamyon şöförüdü sen düşün kamyon arkası yazılarını
HohahahahhahaAan bin tane alıntı yaptım hepsi gitti üf
Hepinize comolokko
Yettim knkCui Bono kiz nerdesiniz yahu
O bugun gelemez, azicik isleri var evde@JustHoldMe sende yoksun
Vallaha kızAbovvv![]()