Kovardım evden
Hos geldin deli kiz
Geçmiş olsun veni önemli biley yoktur umarımHe tabi tabi sistanız hasta olsun serumlar takılsın ama siz sormayın
Senin yuzunden cinsellik bolumune tasinacazAhahahaha çatlak
Emriniz bas ustune komutanimSevgiliKedidirKedii , yaptigimiz toplantilar ve aramizda gecen uzun istisareler sonucunda seni sistamiz olarak kabul etme karari aldik hos geldin..
Ilk gorevin maskeni baglamak, ikincisi ise mumkun mertebe #sisterhood eylemlerinde aktif olmak..
Seksili maske olurmuBu konuda ciddi oldugumuz kadar katıyız da
Ne oldu kız
Ben görev için etiketledim hep
Nerdeydin
Varsa takıyorsun
Yoksa biz takıyoruz
Takmam dersen de biz takmıyoruz nasıl istiyorsan oyle yap
Dimiiii gızzzzKovardım evden
Yokkk canıııımmmm estağfurullahhSenin yuzunden cinsellik bolumune tasinacaz
Cok gecmis olsunnnnŞimdi daha iyiyim bulantılarım çok fazla göbekten yapılan kan sulandırıcı ignelerden olabilirmiş ara verdik şimdi ignelere
ne azması len nasıl oluodu onu bile unuttum
Ne üzüluyorsun sende kırmızısın artıkSenin yuzunden cinsellik bolumune tasinacaz
Dimiiii gızzzz
Adam gececiymiş, sabah işe biraz bahane bulup geç gider adam sabah işten gelince bi posta git gel yapar işime giderdim adam da rahatlamış uyurdu ewinde ahahahahabalbocegi35
Yeni gördüm ya çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahDün akşam kanamam oldu biraz sabah hastaneye gittim 2 haftada 4 kilo vermişim bebegin suyu çok azdı kan degerlerim düşüktü evde tedavi verdi 1000 gramlık serum içine katılacak 2 ayri ilaç mide bulantısi için hap verdi bir tane serumu bugün taktık çok zor bitti 3 saat sürdü bitmesi
Hadi yaŞimdi daha iyiyim bulantılarım çok fazla göbekten yapılan kan sulandırıcı ignelerden olabilirmiş ara verdik şimdi ignelere
Sagol lavantam mercimek sista durmuyo erken gelmek istiyo sabırsızVeNi ne oldu kuzu? Gecmis olsun..
gece kalkıolar kuzu ben evi topla yat diyene kadar saat 1,5 oluyo , koca 1 de gelio hiç halim kalmıo ki bildiğin salya akıta akıta yatıom
Yokkk inanmam katiiiiiyennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?