- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- 248
aynen . yani üç kuruşluk şeyin peşine düşmek nedir.Bir de oğluna lafını ediyor. O da sana soruyor. Zincirleme ayıp..
Benim kv iyi kadındır aslında ama ilk evlendiğim zaman kendi aldığı nevresim takımını kastederek "sersene" dedi. "Gerek yok çalışan insanım böyle daha pratik oluyor" demiştim.
Sanane ya sanane..
Hayatında çok bir şey görmemiş ki. Bir nevresim bir battaniyeyi nimetten sanıyor. Seninki de o hesap galiba..
Bir örtü takımı vermişti bohçada çirkin boru boncuklu işlemeli. Dolap bekledi en sonunda bahaneyle lafını açınca "al sen ser ben sermiyorum" deyip geri verdim.
Bunlar nereden buluyor karışma hakkını anlamıyorum.
Allahım isme bakselam kadınlar kulübünün çatlak çetesi.
bi bakıp çıkıcaktım sslfhjfhsd .
hangi isme kız ?Allahım isme bak
Hiççç boşverhangi isme kız ?
Bende normalde orta sehpa gibi duran açılınca masa olanlardan var çok memnunum5 senedir kullaniyoruz bir sefer açinca iki 3 kişiye rahat yetiyor tam açılınca 8 kişi rahat sıkışsanız 10 kisi oturur bi kötü yanı ceviz olduğundan ağır halıda iz yapıyor ama ayaklara birşey yaparsan daha az iz yapar muhtemelen ben koymadım hiç birşey
? Allahım isme bak deyip sonra boşver mi diyosun :) yok. ?Hiççç boşver
Anlamadıı
? Allahım isme bak deyip sonra boşver mi diyosun :) yok. ?
anlyamazsınızAnlamadıı
kızlar noldu ben anlamadım ?
Ben de anlamadım
Onların arasında özel bir şifre var bosver
kızlar noldu ben anlamadım ?
Ben de anlamadım
Onların arasında özel bir şifre var bosver
Senin ismin benim gerçek ismim güzelim.anlamadı falan dendi. anlamam beklenemez zaten aralarındaki özel şeyi.
hoş değil.
anlamadı falan dendi. anlamam beklenemez zaten aralarındaki özel şeyi.
hoş değil.
En önemli özelliğini unutmuşsun koçlar kötü gün dostudur.kötü gününde asla yalnız bırakmazlar.koçlar candırYokk burası BDV değil ama havamız var vesselamm ondan dikkat çekiyoruz
Rakipsizdir Koç'lar canım.
Lider ruhluyuzdur.
Yalana asla tahammül edemeyiz, yalan var ise aşkımızdan gebersekte terk ederiz sevdiğimiz insanı.
Çok enerjik ve egolarımız fazla gelişmiştir
Merak ettiğimiz bir konu var ise bayağı yaratıcıyızdır
Bencillikten kaynaklanan bir sabırsızlık söz konusuyuzdur we söz dinleyemeyiz genelde
Bir toplulukta ön planda oluruz farkediliriz lider ruhlu olduğumuz için ve enerjimiz yüksek olduğu için
Oldukça açık sözlü ve patavatsızızdırYani net olmayı genelde tercih ettiğimiz için çok sevilmeyiz
İçindekini saklı tutup da aklımızda takılacağına, söyleyiverir kurtuluruz bize göre
Saman alevi gibi çabucak sinirlenir parlarız ve çabucakta söneriz uzatmayız.
Özür dilemekten nefret ederiz ama kendimizi de bir şekilde affettirmeyi başarırız
Gösterişi sevmeyiz ve görgüsüzlükten de nefret ederiz.
Aşık olduğu zaman koç kadını fazlasıyla tutkulu olurlar.
Aklımdakiler bunlar. Senin kızçeni de kocaman öperim iyi ki koç burcu.
Biraz zor insanlarızdır ama zor'lar her zaman kazanır zaten
+100000000000000000En önemli özelliğini unutmuşsun koçlar kötü gün dostudur.kötü gününde asla yalnız bırakmazlar.koçlar candır
En önemli özelliğini unutmuşsun koçlar kötü gün dostudur.kötü gününde asla yalnız bırakmazlar.koçlar candır
Ne kusuru ya saçmalamaolabilir canım ya kusuruma bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?