- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.586
Manidar derken meslegiyle mi alakali?
Aslında genel olarak anlamlı bir hediye gelin olacağı için böyle her zaman saklayabilecegi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Manidar derken meslegiyle mi alakali?
minik bir düğün pastası pilates aletleri olan vs.düğün sonrasi eve girmeden ver kaçSevgili sistalarım hadi yapacak bir iş yok bari kız kardesinize bir yardım edin size bir şey danismak istiyorum. Pilates hocam var çok severim kendisini evlenecek yakında ona manidar bir hediye almak istiyorum sizce ne alabilirim..
selam gençlikkkkkk anca gitti misafirYarınki sınavlara calısıyorum giremiyorum kızlar
Bu haftasonu boyle ters oldu
Cui Bono ve Disipline Girmis BirKadin de müsait değil sanırım Disipline Girmis BirKadin misafirlerin gitmedi mi sista
minik bir düğün pastası pilates aletleri olan vs.düğün sonrasi eve girmeden ver kaç
Heehhh baskan geldiselam gençlikkkkkk anca gitti misafir
Canim bir fikrim olmadigi icin kol dugmesi minik kutlama pastasi gibi birsey derim ben ama bilmem boyle seyleriYaa evet aslında bu çok iyi bir fikir.Yanina da bir hediye alırım tam olur.
Bombalari sakla sista sınav bitince lazim olcakCanim bir fikrim olmadigi icin kol dugmesi minik kutlama pastasi gibi birsey derim ben ama bilmem boyle seyleri
Bende hepsi meraklanma sista emniyette onlar. Cikar dediginizde onunuzdeBombalari sakla sista sınav bitince lazim olcak
AhandaCui Bono yakaladım seni
Mesajıma geç cevap gelirse yandınız:))))Ahanda
Kaynanamın evinin önüne çukur kazmayi planliyorum bi süre bana gelemesin:)))Bende hepsi meraklanma sista emniyette onlar. Cikar dediginizde onunuzde
Benimkinede kaz kizKaynanamın evinin önüne çukur kazmayi planliyorum bi süre bana gelemesin:)))
Hahahah deme kiz oyleKaynanamın evinin önüne çukur kazmayi planliyorum bi süre bana gelemesin:)))
Hıc aklima gelmemisti vayyyy dahiyaneKaynanamın evinin önüne çukur kazmayi planliyorum bi süre bana gelemesin:)))
Kız bunlar hep prosuzluktanHeyy hangi sistalar burda, el kaldirin bakalim, ses cikarmayip sinsi sinsi volta atani bang bang bang, anladınız siz onu
Neyim eksikmis kiKız bunlar hep prosuzluktan
Hendek kazacaz:)))Hıc aklima gelmemisti vayyyy dahiyane