- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Ne oldu sista?Çok şaşkınım ya böyle bir sey hiç görmedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu sista?Çok şaşkınım ya böyle bir sey hiç görmedim.
Oyyyy hemşerimmm torun mu geliyorAynen kısmetse doğumada gireceğim bakalım..
Oyyyy hemşerimmm torun mu geliyor
Çete kurdukKankaaa Noluyorrr
Çete kurduk
Elebaşımız sensinBir tenede elebaşı lazım dimi
Çok sewindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn hemşerim biçim biçim ölüreeem hemşerimmm içinnGeliyor valla nene oluyorum sonunda hemşerim
Kankaaa beni çok dışladılar biliyon mu, hiç korumadın beniHe ben şimdi çaktım mevzuyu Evelynn
Ben daha önce aynı olayı yaşadığım için garipsemiyorum, 2/3 topiğe bu yüzden yazmıyoruz bile aylardır. Halbuki herkes gayet güzel muhabbet ediyordu.
Bana göre saçmalığın daniskası , isteyen istediği yere yazar. Yapılan saçmalıktan başka birşey değil.
Neyse boşver kalan sağlar bizimdir
Nerde be?Kankaaa beni çok dışladılar biliyon mu, hiç korumadın beni
FarkındayımÇete kurduk
Geyik topiklerinin bazılarındaNerde be?
He sen beni etiketlemiştin sanırım orda, ben oraya aylardır gitmiyorum..Geyik topiklerinin bazılarında
Selam veriyosun cvp yok felan, herkes kendi aleminde dış ses gibi hissettim kendimi.He sen beni etiketlemiştin sanırım orda, ben oraya aylardır gitmiyorum..
Ne oldu?
Zamanında başka topik açtığındandırSelam veriyosun cvp yok felan, herkes kendi aleminde dış ses gibi hissettim kendimi.
Ozaman özelden grup kurun yazışın dimi ama
Mecbur açtım, açtırdınızz gelmiyonuzdaZamanında başka topik açtığındandır
Elebaşımız sensin
Çok sewindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn hemşerim biçim biçim ölüreeem hemşerimmm içinn
Etiketle kızım bildirim gelmiyorMecbur açtım, açtırdınızz gelmiyonuzda
Daha neleerrr neler görüceksinn
Bir tenede elebaşı lazım dimi
He ben şimdi çaktım mevzuyu Evelynn
Ben daha önce aynı olayı yaşadığım için garipsemiyorum, 2/3 topiğe bu yüzden yazmıyoruz bile aylardır. Halbuki herkes gayet güzel muhabbet ediyordu.
Bana göre saçmalığın daniskası , isteyen istediği yere yazar. Yapılan saçmalıktan başka birşey değil.
Neyse boşver kalan sağlar bizimdir
He sen beni etiketlemiştin sanırım orda, ben oraya aylardır gitmiyorum..
Ne oldu?
Aynen çok güzel bir heyecan annemden biliyorum.Atın beni denizlere
Amin inşallah sağlıcakla doğsunda bakalım heyecan tavan bende artık.
Etiket yapsam da orada ki herkes birbirini tanımıyor.Etiketle kızım bildirim gelmiyor