- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
Bunu bana mı.yaptinOnu size değil de .. Anladın sen
Gel gel cabukkkk cabukkkm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu bana mı.yaptinOnu size değil de .. Anladın sen
27 canım.
❤❤❤Yaş kaç canim?Ben 34
Ya bi kendine gel hey kuduruk
Bak bakk bakkkk aşk olsun duymamış olayım bana mı yaptın ne demek La sinirden ağlarım bakBunu bana mı.yaptin
.27 canım
Çıkışa son 15 dk yağmur yağıyor cok şemsiyem yok bugünYa bi kendine gel hey kuduruk
BilemiyorumBak bakk bakkkk aşk olsun duymamış olayım bana mı yaptın ne demek La sinirden ağlarım bak
Sen yengeç ile takılBir koç'u napıcaksın ki...
Ahahahahha ablammmmmm.
Gel sarilsin ablan sana o zaman
Bensiz macera haBilemiyorum
Belki macera seviyorumdur
Ayyyy gidip o kadayıfın hepsini yicem kilomun sebebi olacaksın bilinmeyeni salarim üstüne bakBensiz macera ha
Git yii kız sende kurtul bendeAyyyy gidip o kadayıfın hepsini yicem kilomun sebebi olacaksın bilinmeyeni salarim üstüne bak
Sensin macera saskinnn
.Ahahahahha ablammmmmm
Ayyyy gidip o kadayıfın hepsini yicem kilomun sebebi olacaksın bilinmeyeni salarim üstüne bak
Sensin macera saskinnn
Ay bence herkes kalici maskeli avatar yapsin...cook cool oluruz da ben su avatarimdakini nasul bulcam bidaaa:)))
Canikom ben hiç biryere üye değilim sevdiğim olur gelirim iki muhabbetin belini kırarım yasak mı kiKız sen burda takılıyon da niye uyemiz değilsin
.Ay bence herkes kalici maskeli avatar yapsin...cook cool oluruz da ben su avatarimdakini nasul bulcam bidaaa:)))
Aynısından.
Sisterımmm❤
Canikom ben hiç biryere üye değilim sevdiğim olur gelirim iki muhabbetin belini kırarım yasak mı ki