- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
Yok ya takılmıyorum çık fazla artık orda kv görümce konuları yaparken benimkilerde bunlardan yaptılar diyip sinirleniyorum üzülüyorumdogru söyle oraya nam saldın demi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya takılmıyorum çık fazla artık orda kv görümce konuları yaparken benimkilerde bunlardan yaptılar diyip sinirleniyorum üzülüyorumdogru söyle oraya nam saldın demi![]()
o kadar olacak artık annesi.. böyle böyle büyüyecekler bakalım..Huysuz degil sabahları çok enerjik yerinde durmuyo benide uyutmuyo
Yengeç iyidir uysal duygusaldır.o bdvye girip ekşın yaşamam şart oldu desene:))Bir derdim var deniyor ona,sitenin en ekşınlı bölümü..
Evet yengeçburcuymuş..
Bu gazla devam hadi..
Benim meşhurluğum asabi olmam,birde avatardaki nenem sayesinde.
Amin inşallah darısı tüm isteyenlere olsun..
Bu arada yeni nickmi bu,
ben topikleri bırakıp oraya sardıydım şimdi topiklere bir el atayım dedimYok ya takılmıyorum çık fazla artık orda kv görümce konuları yaparken benimkilerde bunlardan yaptılar diyip sinirleniyorum üzülüyorum
Gece hiç uyanmaz akşam saat 9 buçukta uyur sabah sekiz dedin mi kalkar sizin durumlar nasılo kadar olacak artık annesi.. böyle böyle büyüyecekler bakalım..
gece uykusu düzenli mi ?
var ya sen şimdi cıtırsındır da bizi nene ile kandırıyorsun demiBir derdim var deniyor ona,sitenin en ekşınlı bölümü..
Evet yengeçburcuymuş..
Bu gazla devam hadi..
Benim meşhurluğum asabi olmam,birde avatardaki nenem sayesinde.
Amin inşallah darısı tüm isteyenlere olsun..
Bu arada yeni nickmi bu,
oy iyi bari canm ..Gece hiç uyanmaz akşam saat 9 buçukta uyur sabah sekiz dedin mi kalkar sizin durumlar nasıl
Yengeç iyidir uysal duygusaldır.o bdvye girip ekşın yaşamam şart oldu desene:))
Kimdin ya baya merak ettim nick değiştirince konular sıfırlanıyor muvar ya sen şimdi cıtırsındır da bizi nene ile kandırıyorsun demi![]()
ekşın benim adımbdv nam salmaktan nick değiştirdydim bayagı
![]()
var ya sen şimdi cıtırsındır da bizi nene ile kandırıyorsun demi![]()
ekşın benim adımbdv nam salmaktan nick değiştirdydim bayagı
![]()
bu emojiye bayıldımEvet canım bizim öğretmende var egoluk sağolsun biraz![]()
Ah bir bulabilsem girecem de bulamıyorum:))nickimi değiştiricem sıkıldım ne yapsam kiAynen bir gün herkes o mapısın tadını tatması lazım..
#mapıssevdalısıhanım ya siyaset yada bdv den gidiyorum..![]()
Kimdin ya baya merak ettim nick değiştirince konular sıfırlanıyor mu
yok canım nick değiştirnce sıfırlanmaz konular.. genelde silinmiyor ben yorumlarım için onu söylediydimKimdin ya baya merak ettim nick değiştirince konular sıfırlanıyor mu
Ah bir bulabilsem girecem de bulamıyorum:))nickimi değiştiricem sıkıldım ne yapsam ki
Hee anladımyok canım nick değiştirnce sıfırlanmaz konular.. genelde silinmiyor ben yorumlarım için onu söylediydim
Bakim hemenEkşınmı arıyor yoksa olursa haber veririz..
Şöyle ekşınlı bir nick bulabilirsin,nette var aslında ben öyle buldum..
Teşekkür ederim canım inşallahhDaima başarılı olsun inşallah kuzucuk
Mecbur göreceğim sınıfta kendisini32 dişimlen çekebilirsin gülümseyimmm![]()
Çekilme boşver hatta hiç görme bilee
Yengeçç ahh yengeçççYengeç iyidir uysal duygusaldır.o bdvye girip ekşın yaşamam şart oldu desene:))
Burada sitede var chat mesenger kısmından... Pc de kolay oluyor :)bu emojiye bayıldım
üşenmeyip bunları nerden bulursunuz
Bakim hemen