- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.802
- 248
- 35
Sorun ne ki ilgisizlikmifarkında dil gidecegimden giderken balyoz indirmek kafasına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun ne ki ilgisizlikmifarkında dil gidecegimden giderken balyoz indirmek kafasına
restimi çektim ama gidemedim henüz maddi açıdan guclenmeyi bekliyorum.
Ard arda mesaj atmaya flood deniyorO ne giii![]()
sorumsuz sevgisiz uyuz ilgisizin dik alası vs arti yok adamda.Sorun ne ki ilgisizlikmi
Pis herif ne zkadar evlisinsorumsuz sevgisiz uyuz ilgisizin dik alası vs arti yok adamda.
Öyle öyle hepsi öyle sen böylesin diyince de benim sana ne zararım var akşama kadar çalışıp geliyorum yediğin önünde yemediğin arkanda oluyorsorumsuz sevgisiz uyuz ilgisizin dik alası vs arti yok adamda.
Hepsi pis abla hepsiPis herif ne zkadar evlisin
abla miiii kız kaç yasindasin Sen ya.. bana abla dediArd arda mesaj atmaya flood deniyor
İnanmıyorum herşey gönlünce olsun abla çocuk var mı
19 :)abla miiii kız kaç yasindasin Sen ya.. bana abla dedi![]()
Vermedigi ilgide bir yemek cok sukur odun ama ilgilenir yaniÖyle öyle hepsi öyle sen böylesin diyince de benim sana ne zararım var akşama kadar çalışıp geliyorum yediğin önünde yemediğin arkanda oluyor
Benim ki hiç ilgilenmez kediyle oynaşır benle yokVermedigi ilgide bir yemek cok sukur odun ama ilgilenir yani
Odunlar isteBenim ki hiç ilgilenmez kediyle oynaşır benle yok
heee anladım kız 14 yaş var teyze bile diyebilirsin
Aşk olsun siz hepiniz ablasınızheee anladım kız 14 yaş var teyze bile diyebilirsin![]()