- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.802
- 248
- 35
Taksim barlari hadiAdres ver basalımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taksim barlari hadiAdres ver basalımmm
Ben hiç izleyemem
Eğer kocam 1 hafta falan evde olacaksa izleyebiliyorum ancak, 7/24 yanımda olcak diye
Sen bir de yalnız mı izliyorsun yoksa
Selam sistabacilar![]()
Oraya nesli ve ben gibi hebehübele gibi ezikler yazamıyoz fakiriz diye cinsellikten anlamıyozmu sanıyolardakapatıyolar bize![]()
![]()
Ya bende VR gözlük var sırf onun için PlayStation aldirdjm deli gibi korku oyunları oynuyorum ama varya böyle bir korku yok her oynadığımda yüreğim çıkıyor ama seviyorum tek başıma da oynuyorum ama o zaman biraz korkuyorum![]()
Yaa yasak bu konular kim vurduya gitmeyelim 3 luleri izliyoz biz kardesleBir de korkudan kastınız ne
Mesela saw falansa onları cok pis izlerim
Ama büyülü hayaletli falan aboo
Bir de korkudan kastınız ne
Mesela saw falansa onları cok pis izlerim
Ama büyülü hayaletli falan aboo
Tuvalete nasıl gidiyon gece![]()
Hoşgeldin patesSelam sistabacilar![]()
Skm canim hos geldim
Yaa yasak bu konular kim vurduya gitmeyelim 3 luleri izliyoz biz kardesle
ruhani mo yapmayın etmeyin kızlar yav tirsstim cidden korkarım. .He ben bi kere seettimm testere serisi izledim hiç gerek yoktu..ve son durak aman Yarabbim poffSaw , Koleksiyoncu , küp harikalar ya ama ruhani olanlar daha çok cezbediyor beni![]()
Gel gelGel birlikte izleyelim.![]()
Ay acaba burda da yasak mıYaa yasak bu konular kim vurduya gitmeyelim 3 luleri izliyoz biz kardesle
Saw , Koleksiyoncu , küp harikalar ya ama ruhani olanlar daha çok cezbediyor beni![]()
Ahahaha sorma ya kaç kez kaldırdım adam en sonunda isyan etti ya sana PlayStation alan aklıma tüküreyim diye![]()
Thé last of us oyna tavsiye ederimYa bende VR gözlük var sırf onun için PlayStation aldirdjm deli gibi korku oyunları oynuyorum ama varya böyle bir korku yok her oynadığımda yüreğim çıkıyor ama seviyorum tek başıma da oynuyorum ama o zaman biraz korkuyorum![]()
Yok kiz sistayim ben yarin aksam bu saatte gelirim. BanlanirsamAy acaba burda da yasak mı
Korktun mu kızzz
Cok korkunc onlarrrr
Hangi oyunları oynuyorsun
Bende de var ps + vr bi denim oynamayı![]()
ruhani mo yapmayın etmeyin kızlar yav tirsstim cidden korkarım. .He ben bi kere seettimm testere serisi izledim hiç gerek yoktu..ve son durak aman Yarabbim poff
Ben gidimmi yaa uykum geldi gidin yatin![]()
Yok kiz sistayim ben yarin aksam bu saatte gelirim. Banlanirsam![]()