- 29 Ocak 2015
- 6.868
- 127.383
- 748
Ablaaaaaaaaa gözlerim yuvalarından fırladı
Hepsini takıp takıştırayım da kuyumcu dükkanı gibi olayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi benim canımoooo bana mı
ayy valla yaa
düğüne kadar oda çok iyiydi
Oğlumun öğretmenini dövmek istiyorum
Hepsi benim hepsi
2.nişanlımla evlendim allahtan ilkiylşe öle bi hata etmedim düşman başınaaa Diğeri öper koklar özledim der oğlunun yanında ama oğlu yokken arar ağzına geleni sayardı nişanı atayım diye en sonunda bana sen kız değilsin hoca söledi ben askerdeyken ailen sana birini bulmuş vs cart curt öttü , bi tokadı yapıştırdım git dedim ananın dizinin dibinde otur ondan sonra valla çok değiştim iyi niyetli olmak her zman iyi diil ciddenKız seninle mutlu olunmaz mı valla 2 dk da yaşam enerjisi yaydın gruba2. Evliliğin mi
Kullanırım, tepe tepe, seve seve kullanırımGerçek yüzler sonra çıkar..
Ben döverimmmm
Selam hoş geldin
Ahaaaaaaa tepe tepe kullan
Be güzel ya geline ağzına geleni say sonra torun görmeye kalkaynen tutuşmaz ki
sen bize çocuğu da göstermezsin öyle kötü birisin sen dedi bana kv . bende ha şunu bileydin ilk defa sana katılıyorum ilk defa doğru konuştun dedim
Hepsini takıp takıştırayım da kuyumcu dükkanı gibi olayım
kaynana kazana görümcede altına odunnn ohh fokur fokuraman yok ne şımartcam görüşmeyi kesince sıkıntımız bitti zaten
hee bir de o bakacakmış hayal dünyası çok genişBe güzel ya geline ağzına geleni say sonra torun görmeye kalk
Valla en iyisi öleee ... ama ben çok kızdığımı belli etmiom geçiştiriom ama dediğin gbi yeri gelince tak tak taDayıyorum valla kocama da farklı yansıtmıyorum onun yanında bile şakayla karışık dokunduruyorum lafımı.o da biliyo anasını da işte yapacak biley yok mecbur yaza tayin isteyip gidicezz inşallah
Aslında en tehlikelisi o.seviyormuş ilgiliymiş çok iyiymiş gibi görünüp öpüp koklayan övgüler yağdıran kv.saftirik oğulları da hemen inanır.hakkında hayırlısı olmuş canım kurtulmuşsun2.nişanlımla evlendim allahtan ilkiylşe öle bi hata etmedim düşman başınaaa Diğeri öper koklar özledim der oğlunun yanında ama oğlu yokken arar ağzına geleni sayardı nişanı atayım diye en sonunda bana sen kız değilsin hoca söledi ben askerdeyken ailen sana birini bulmuş vs cart curt öttü , bi tokadı yapıştırdım git dedim ananın dizinin dibinde otur ondan sonra valla çok değiştim iyi niyetli olmak her zman iyi diil cidden
Kullanırım, tepe tepe, seve seve kullanırım
aynen tutuşmaz ki
sen bize çocuğu da göstermezsin öyle kötü birisin sen dedi bana kv . bende ha şunu bileydin ilk defa sana katılıyorum ilk defa doğru konuştun dedim
Ciddenhee bir de o bakacakmış hayal dünyası çok geniş
Amann amannn maaşallah diyelim balböceğimgüzel gidio kuzum , eşim diğerine hiç ama hiç benzemio çok şükür , iki de fingirdedin mi bi de ona yemek döktürdüm mü çok mutlu ama o da bana temizlkte yardımcı oluo sıkıosa olmasın
Amin amin kimsenin bozmasın ..
Şu dunyada yaşayacağimiz an meçhul böyle dertlerle güzel umutları olan ne kadınlarımız harcanıyor çok üzülüyorum.
Tek bize karşı değil, sınıfa karşı öyle.Ya şimdi sen bişey söylersen belki oğluna tutumu filan da değişir.boşver yapma onu egosuyla başbaşa bırak oğlun için.
Öffff aynen cinsellik kısmında dedim zatensen cinsel kısmına takıldın yoksa gerisi koça uymuo , koç dobra çat çat çat lafı çakar bi sinirlenir köpürür öle durulur ama değiştirdiler la koçu
Yaaa sende olmasaaaannnnn hemşerimmmGerçek yüzler sonra çıkar..
Ben döverimmmm
Selam hoş geldin
Ahaaaaaaa tepe tepe kullan
dimi yaniii
Senin gibi babanesi olcağına hiç olmasın
Amann amannn maaşallah diyelim balböceğim
Çok haklısın, kadınlarımıza değer vermeyen öküzler çok ve ayıklanmıyor maalesef
Tek bize karşı değil, sınıfa karşı öyle.
Kendi egosundan cocukları harcayacak aptal ...
Öffff aynen cinsellik kısmında dedim zaten
Ben ya siyah olucam ya da beyaz ortam yok.
Dobra olduğum içinde beni pek sevmezler.
Yani ilk başta havalı görürler burnum hava da zannederler beni ama samimi oldukça seninle ilgili ön yargıda bulunmamız hata diyen çok oldu
Pat diye söylerim düşünmem sonu nereye gidecek.
Yalan söyleyemiyorum balböceği ben.
Ne olursa olsun bana net olucak karşımdaki.
Kem küm edildi mi ben soğuyorum karşı tarafa ve eskisi gibide olamıyorum maalesef.
O öfke çıkışlarım zaten benimkini bezdirdi.
Yaniii çat çat söylüyorum kızıyorum ya da bağırıyorum.
Sonra eskisi gibi oluyorum uzatamıyorum, ama söyleyeceğimide söylüyorum içimde kalmıyor.
Yaaa sende olmasaaaannnnn hemşerimmm
sen şansını kendi ellerinle kaybettin dedimCidden
Kocan biley demiyo mu peki yani anneme neden öyle söyledin filan diyesen şansını kendi ellerinle kaybettin dedim