- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.392
- 48
Balım Allah kolaylık versinYan binada oturuyor kendisi eltimon kizini servise bindiriyordu gıcik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balım Allah kolaylık versinYan binada oturuyor kendisi eltimon kizini servise bindiriyordu gıcik
Tanımıyorum burdan aldım açıklama istediğini anlamadığım için link verdim.Teşekkür ederim açıklama için
bi de yüzüne sabun sıktığı kısmı var izle bak bi ara koparsın ayı ayı değil içine bizim coşkunun ruhu girmiş gibiAllah'ım sana geliyorum
Hahahaha bana madam diyen ilk insansın kız buu arada hoş buldum :)Hoşgeldinnnn madam
ayı teddy yazAy nerden buluyon bunu
Niresi kız bura :)Eki Görüntüle 2096694
Dolu yağıyor
Yengeçler öyledir ya evcimendir bayanı erkeği ben pek yengeç gibi değilim8,5 yaşında 3.sınıfa gidiyor :)
Yaz sonunda düşünüyoruz ablacım.
Hmmm kızz iyi teraziler.
Benim oğlan mesela çok pozitiftir..
Benim erkek arkadaşım yengeç burcu.
Bu kadar kabuğuna çekilmeyi seven birini görmedim ben.
ben koçum derim bacımHahahaha bana madam diyen ilk insansın kız buu arada hoş buldum :)
Beeen geeelldim :)
Çetenin burjuvası geldiiiiiii
Ne yapam yaaaa, oğlumu uyuttum. Eşim işten geldi derken ancak böyle ara sıra bekliyorumNasıl gordun sabah sabah cok mu yakın oturuyorsunuz
Yaaa tamam yapma
Bi kayboluyon bi görünüyon ha
Kardan baska her sey yagıyor maşallah
Hahaha ablaaaaaa kadırgalarımı takıyorum hemenAhaaaaaa kadırgalım geldiiiiii
Hahaha ablaaaaaa kadırgalarımı takıyorum hemen
Al abla kız al şimdi takıyorum hazır olun, aman dikkat bu takılar insan çatlatan cinstenAhahahaahahahtak takıştırrrr sür sürüştürrrr sana yeni takı alacammm
Hoş geldin güzel sista :)Selam sistalar =)