Hayy delii ya
Deliiiitatlıdan bende vazgeçemem
Ne yiyon gene sennnn
Farkındayımmcanım sıkıldı yaw
Afiyet olsun canım.Zeytinyağlı yeşil fasulye, mercimek çorba, ızgara tavuk, salata.
Sensiz boğazımdan geçmiyor gülümNe yiyon gene sennnn
Hukuk sekreteriyim kuzum avukatlık bürosundayım öğleden sonra benim iş patlıoFarkındayımm
Ne iş yapıpyordun sen cnm ?
Yoğun oluyorsun yani ...Hukuk sekreteriyim kuzum avukatlık bürosundayım öğleden sonra benim iş patlıo
Aynen öle kuzum adliyeden evraklar falan geliyo öyle yoğunluğum başlıyor saat 6 ya kadar...Yoğun oluyorsun yani ...
Ya şu hakimler içeriye girdi yarısından çoğu.Aynen öle kuzum adliyeden evraklar falan geliyo öyle yoğunluğum başlıyor saat 6 ya kadar...
Nerde takılacağımı şaşırdım gönlünü kucağını açan bir konu bulamadım
Sağ olasın reis :)
Çok şükür oğlum iyi de, ben hala iyileşemedim :/
bn sisterhood um egzersz yapıyorum kaslar açılsın
Aynen hakim eksikliği yaşanıyo birçok yerde , bi de arabuluculuk mevzusu çıktı ayriyeten bir para demek bu , o yüzden 2017 aralıkta çok dava açılmış duruşma gününü 4/5aydan önce vermiyolarYa şu hakimler içeriye girdi yarısından çoğu.
Millet dava için zor gün alıyormuş anasını satayım
Ederim niye etmiyim kucak bulmuşum kaçırmamBen açarım da sen kabul etmezsin
Ankara da degilimde bizim burasi buz buz oglani servise goturcem. Kycugude cikarmak zorundayi bir oksuruk baslarsa yandimHava simmmmmsiyahhhhhhhhhh
Var mı ankarada olan
Aynen gün verilse bile bayağı uzak bir tarihe veriliyormuş.Aynen hakim eksikliği yaşanıyo birçok yerde , bi de arabuluculuk mevzusu çıktı ayriyeten bir para demek bu , o yüzden 2017 aralıkta çok dava açılmış duruşma gününü 4/5aydan önce vermiyolar
Bende eski çalıştığım avukata dava açtım beni mağdur etti düğünden önce meymenetsizhala da tazminatımı alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?