- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
Ben,Evelynn ve Disipline Girmis BirKadin , buyuk ideallerle ciktik bu yola hanim abla.. Sen (onursal baskanimiz) ve diger idealist sistalarimizla yolumuza devam ediyoruz..
dur abla, sakin ol, bi durum olmadan taramiyoruz.. Bugunun gorev tanimi yapilmadi henüz..
Acemi daha birak eglenelim az yadur abla, sakin ol, bi durum olmadan taramiyoruz.. Bugunun gorev tanimi yapilmadi henüz..
Senin nenen daha güzelŞimdiden önlem alıp korkutayımyoksa bumu başka nenelerde mecvut
cete olayini duyan heyecanlaniyor, kapiyor taramaliyi oraya buraya sıkıyor
Milletin icinde yatanlari aciga cikardik resmen
Evelynn sistam yok ise, biz yeni bi gorev tanimi yapalim..
Evet sevgili sistalar, duvarimizdan KK'ya güzel dileklerimizi sunuyoruz.. (Çiş ve taramalı facialarini unutturmamiz lazim)
Hebehubele
Disipline Girmis BirKadin
mahperi hatun
Herkes 3 çete elemanina duyursun..
HahahahahahŞimdiden önlem alıp korkutayımyoksa bumu başka nenelerde mecvut
Tamamdiiir hemen yapiyorummcete olayini duyan heyecanlaniyor, kapiyor taramaliyi oraya buraya sıkıyor
Evet sevgili sistalar, duvarimizdan KK'ya güzel dileklerimizi sunuyoruz.. (Çiş ve taramalı facialarini unutturmamiz lazim)
Hebehubele
mahperi hatun
cete olayini duyan heyecanlaniyor, kapiyor taramaliyi oraya buraya sıkıyor
Hebehubele
mahperi hatun
Hahahahahah
Karsi gelenlere bu sevimli nah'ı yollariz belki ilerde
Görevini yerine getirmeyen, arada kaynayacagini zanneden, vay efendim ben duymadim gormedim diyenlerin vay haline..Tamamdiiir hemen yapiyorumm
Senin silahlarin bunlar olsun o zamanVar bir tane daha seçici olmak lazım hahahahaha
Ne olacak ki?Görevini yerine getirmeyen, arada kaynayacagini zanneden, vay efendim ben duymadim gormedim diyenlerin vay haline..
nameaver @KaraTurna derandiren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?