Kizlar mune ablaya baskin yapakmi
Mune abla her geldiginde kimin serbetini iciyoz acaba diyom
Sansim olsa bekar kalirdimBöyle bir zamanlama olurmu yaa
Kizlarada gac kerem didim kapiyi kapatin diyem
Bu sefer şerbet içirmeye gelmedim, kapı aralıktı, içeri baktım deran meğer deli kadir'miş, nasıl yani deyip daldım
Selamsız daldım, kusura bakmayın sisterhood, saygılar selamlar efendim
Kapımız herkese açık demek için aralık bırakmışlardır, hem lavanta dedi ki saldır bize parçala bizi, perişan et dedi :)))))Kizlarada gac kerem didim kapiyi kapatin diyem
Ulen @lavantakokulusandik planlar suya dusuyor ondan sonra. Abla ayip ettin yaa basimoz ustunesinKapımız herkese açık demek için aralık bırakmışlardır, hem lavanta dedi ki saldır bize parçala bizi, perişan et dedi :)))))
Abla benimde agriyordu sabah beri majezik iyi geldi kolay kolay icmem ilac ama bugunki fenaydiEvelynn , geçmiş olsun ablacım, baş ağrısı insanın tüm keyfini kaçırır, ağrı kesici aldın mı bilmiyorum ama aynı zamanda ensene buz torbası da koyarsan faydası oluyor.
Ahaha eskiden abla ergenlik zamanlarinda:))şimdi hevesim kalmadıNaif görünümlü bildiğimiz deran'ın içinde bir canavar saklıymış meğer
Geçmiş olsun ablacım, ben de baş ağrılarında hemen ilaç almıyorum, zaten benim belli dönemlerde ağrım olur ama maalesef bir ağrımaya başlarsa da günlerce sürebiliyor, buz koyuyorum, ağrı kesici kadar etkisini görüyorum.Abla benimde agriyordu sabah beri majezik iyi geldi kolay kolay icmem ilac ama bugunki fenaydi
Ahaha deli kadirmi sesli güldüm:))))
Bu sefer şerbet içirmeye gelmedim, kapı aralıktı, içeri baktım deran meğer deli kadir'miş, nasıl yani deyip daldım
Selamsız daldım, kusura bakmayın sisterhood, saygılar selamlar efendim
Allah seni napmaya hemende sat sat:))))Şimdi de benim başım çatlıyor ya
Tamam nesliyanım
Görev olursa seslenirim
Allah Allahh
Benim de hayatım okeye 4.aramakla gecti:d
Seni çok yanlış tanımışızzz
Zaten minnoş görev istemiyorum kazene saldıralım diyenlerden biri derandı abla
Ahaha eskiden abla ergenlik zamanlarinda:))şimdi hevesim kalmadıAnnem derdi o zaman iyiki erkek değilsin başımız beladan kurtulmazdi diye:)))
Aynen aynen:)) annemde bana derdi 3 ablan var onlar bile sana ayak uyduruyor diye:))) ama en fazlada ben düşkünüm anneme en duygusalda benim
Ergenlikse başka, o dönemlerde ben de fenaydım, annemin en çok uğraştığı çocuğuyum, kadın 45 yıldır sadece benim yaramazlıklarımı anlatıyor, tabii diğerleri sessiz olunca, elinde öffff bu var ya çok yaramazdı, çok inatçıydı diye anlatacağı bir ben kalıyorum
İkizler misinHadiiiii
İkizler ve Koç arasında ateşli ve uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki tip de hareketli ve yerinde duramayan, zeki ve girişken tiplerdir. Dolayısıyla girdikleri ortamlarda hemen fark edilirler. İkizlerkonuşkan, şen şakrak ve pratik tavırlarıyla Koç'u etkiler.
Sen en küçüksün galiba, bense en büyüğüm, annem benden sonra yeniden doğurmaya cesaret ettiği için kendisini kutluyorum çünkü gerçekten yaramaz bir çocuktumAynen aynen:)) annemde bana derdi 3 ablan var onlar bile sana ayak uyduruyor diye:))) ama en fazlada ben düşkünüm anneme en duygusalda benim
Evelynn , geçmiş olsun ablacım, baş ağrısı insanın tüm keyfini kaçırır, ağrı kesici aldın mı bilmiyorum ama aynı zamanda ensene buz torbası da koyarsan faydası oluyor.
Allah seni napmaya hemende sat sat:))))
İkizler misinhoşçakal bir daha görüsmeyek
Evet en küçük kız:))) bizimde komşular hergün kapıdaydiSen en küçüksün galiba, bense en büyüğüm, annem benden sonra yeniden doğurmaya cesaret ettiği için kendisini kutluyorum çünkü gerçekten yaramaz bir çocuktumsadece anneme değil mahalle halkına ve bilumum çevre sakinlerine de illallah dedirtmişliğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?