- 12 Temmuz 2006
- 55.510
- 212.812
- 52
Munenin askerleriyiz...
Heh şöyle doğru yolu buldun Tweety'im :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Munenin askerleriyiz...
Senide rehin aldık sende bizdensinIyı arada kaynadiysam ahahahah hadi gorusuruk
Al beniiii ne yaparsan yaaaaapSenide rehin aldık sende bizdensin
Öpüldünüz Canlar, bizim cadılar bu akşam yine benim profili basmış, ne yapıyorlar diye bakarken topiklerini yakaladım, takılayım dedim, kendimce hayırlı olsun ziyareti yaptım kaçıyorumYok canim estağfurullah ne haddime
Ahahha
Senden çok begeni alıyorum bişey yapamicimAl beniiii ne yaparsan yaaaaap
Tapusunu almışlar munecigim o kadar yorumÖpüldünüz Canlar, bizim cadılar bu akşam yine benim profili basmış, ne yapıyorlar diye bakarken topiklerini yakaladım, takılayım dedim, kendimce hayırlı olsun ziyareti yaptım kaçıyorum
Bu ziyarete çok kızacaklar bizimkiler. Bi baskina daha hazır olÖpüldünüz Canlar, bizim cadılar bu akşam yine benim profili basmış, ne yapıyorlar diye bakarken topiklerini yakaladım, takılayım dedim, kendimce hayırlı olsun ziyareti yaptım kaçıyorum
Sende begendirtmeseydinSenden çok begeni alıyorum bişey yapamicim
Napalım bizde adet böyledirBu ziyarete çok kızacaklar bizimkiler. Bi baskina daha hazır ol
Sende begendirtmeseydin
Anladim ben bilmiyordum bunu neyse size iyi eğlenceler canmCanım yafrukurtlar topiğindeki herkesi cıkarttım
Sorun oluyormus sanırım
Abla alemsinArtık burası kurtarılmış bölge.
Krallığımı ilan ediyorum, bayrağı çekin askerler.
Eki Görüntüle 2092841
Geceerken bitti benim için bugün yapsam oluyor mu ? Dunki digum günün kutlu olsun diyerekten