- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
Yok kiz ben beklemedim evlendim bir ay sonra hamis kaldim 7 senelik evliyim ben
28 yasindayim aplaCidden öyle dedi,geçende birine edep dedim diye,belli avatarından dedi bana .
Ben edepsiz oldum..
Yaş kaç bu arada..
Yok kiz ben beklemedim evlendim bir ay sonra hamis kaldim 7 senelik evliyim ben
Genduen gel gizyaparlar cekemeyenler catlasin
28 yasindayim apla
AhahahhahahahahCidden öyle dedi,geçende birine edep dedim diye,belli avatarından dedi bana .
Ben edepsiz oldum..
Ayy ne fesat insanlar var istemiyosan okumazsin dimi ama benim nerde ne konustugum ilgilendirmezkiKaç yaşındasınn
Çok fenalar ya
Bibibella nın bir geyik topiği vardı eğlenip kafa dagıttığımız
Sinsi sinsi aşağıdan izleyip kiblerlerdi
Ahahahhahahahah
Daha neler göreceğiz
Evet kactim ben abla keske yapmasaydim. Esimi sevmiyormuyum seviyorum ama esimin ailesi kendin geldin diyolar sıkısinca.Çok erken evlenmişsin sende,brnim kızda 29 yaşında.
Aa bocuk gelditık tık tık
Aa bocuk geldi
Evet kactim ben abla keske yapmasaydim. Esimi sevmiyormuyum seviyorum ama esimin ailesi kendin geldin diyolar sıkısinca.
Hoş geldin nasıılsın iyimisin:))
Pisman degilim ama babam verseydi kesinlikle kacmazdim her genc gibi babamin rizasiyla olsun isterdimPişmanlık oluyr demi..
İyiyim şekerim sen nasılsın
cinsiyet belli oldu mu torunun?
Pisman degilim ama babam verseydi kesinlikle kacmazdim her genc gibi babamin rizasiyla olsun isterdim
hos geldin kedilerin anasina sor gulumyes geldim , şakadan anlıyorsanız gelem yoksa gelmiim snra arkamdan saydırıyolar
Bende iyiym sağol.
Dün bell oldu kız geliyor kısmetse
Mezhep yuzunden tanimadan olmaz dedi istemeye gelceklerdi kp aradi yuzune kapatti kac kereVardır bir nedeni bence,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?