- 20 Ocak 2010
- 46.062
- 164.977
- 1.123
- 43
erkek üye bitti başımıza kolacılar çıktı sarı gazoz icicem bundan sonraColacı geldi hağğnımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek üye bitti başımıza kolacılar çıktı sarı gazoz icicem bundan sonraColacı geldi hağğnımm
Sevmiyom ya apla irkek mi ne bileyim hop hemen burda
Buraya cuk oturur bir laf var ama argo banlanırım nasıl .... San artıkO yüzden zaten bilmiyoz ki kimdir necidirr
Zamanında banada erkek demişlerdi
Geldim geldimmm
Basit yeni üye sevmiyok kısa öz hatta ben geyik konumda ilk sayfaya yazmıştım yeni üyeler gelmeyin diye çıkışlar şu taraftan
Biraz tirsmadim degil
erkek üye bitti başımıza kolacılar çıktı sarı gazoz icicem bundan sonra
Buraya cuk oturur bir laf var ama argo banlanırım nasıl .... San artık
Hahaha abla yaaaSen salllll been hoopppaa ederimmmm
Zızi ne gizHoşgeldin böbeyimm
Zızızızıızız manyak kadın
Herkes öğrensinnnnn böyle yapacazz
Sjksjksjksjk hiç utanmadan irkek didiler bana
Zızi ne giz
Hahaha abla yaaa
Hani benim kadırgalarım
Bu nick nerden aklına geldi abla hep merak etmişimdir
CıkssYeni üye sevmiyo musunuzzzz
Bide boyle var adadaadadsssss kardesime az bulmemistim arkadaslariyla konusurken yaziyoduFesatlanarak gülmek
Beni tanısanız seversiniz valla bak:))
Bide boyle var adadaadadsssss kardesime az bulmemistim arkadaslariyla konusurken yaziyodu
Olsun abla simdiki gencler oyle annem kontore kontrol diyodu kur kocayinca hesabi bizimkiHani KİB varya ilk çıktığında kızım telefondaki mesajları okurken direk kibdemişim ne bu böyle dedim,meğerse kendine iyi bakmış .. Cahillik böyle işteeeee
Olsun abla simdiki gencler oyle annem kontore kontrol diyodu kur kocayinca hesabi bizimki
benim anneme diyom gel senide uye yapalim diyom vatsabi zor gullaniyom diyi baHahahahaaha ahh bu anneler böyle işte,benimkide öyle mişel cakson diyordu,polikniklik ,pantene gibi