Nereye gidem kız, yazık bana hiç uyumadım geceDe git kız kendim zor duruyorum uyumamak için
Ohh oh o uyusun sen de onla uyu, aslında tam uyku vakti bu saatler de onun için baya erken kalkmış olmak lazımNereye gidem kız, yazık bana hiç uyumadım geceşimdi de oğlumu sallıyorum ayağımda, o uyumadan ben gideceğim
O uyuyunca yemek yapacağım yemekOhh oh o uyusun sen de onla uyu, aslında tam uyku vakti bu saatler de onun için baya erken kalkmış olmak lazım
Video olarak kuzuVideo olarak mı paylaşacağız, yoksa yazdı olarak mı sistam :)
Gece kafasındayım6 da yattım 9 da kalktım şimdi uzandım uyuyacam inş. dedim yeni üyeyle ilgileneyim size kalmasın alışığım nede olsa şimdi duyar kasarlar
Bana da çay versene
napıyor kim bilir
Yok burjuva çayıVideo olarak kuzu
alışmamız lazım biizm de böyle kovalamaya. Öğret bize
İngiliz çayı mı
O gelince de sen kaybolursun simdi
Coştuk ablaHiişştttt noluyor gene
Geldim geldimmm
Coştuk abla
Geldim geldimmm
Basit yeni üye sevmiyok kısa özVideo olarak kuzu
alışmamız lazım biizm de böyle kovalamaya. Öğret bize
İngiliz çayı mı
O gelince de sen kaybolursun simdi
Abla topigimize uyum saglayim didimEller havayaaaaaa hopppaaaaa
Nick değişmişşşşş güzel olmuşşş
Basit yeni üye sevmiyok kısa özhatta ben geyik konumda ilk sayfaya yazmıştım yeni üyeler gelmeyin diye çıkışlar şu taraftan
Abla topigimize uyum saglayim didim
Hahaha ben hoppaaaaa yapamıyorum abla, çocuk sallıyorumEller havayaaaaaa hopppaaaaa
Nick değişmişşşşş güzel olmuşşş
Colacı geldi hağğnımmYeni üye sevmiyok biz
Valla abla aksam bizim deli sistalar gorev vermis birini profiline baktim orda ne yaziyosa okumadan kopyaladimZaten yakında mimlenirrrizz sjksjksjk
Hahaha ben hoppaaaaa yapamıyorum abla, çocuk sallıyorum
Valla abla aksam bizim deli sistalar gorev vermis birini profiline baktim orda ne yaziyosa okumadan kopyaladimbir bahtim kazen abiye yazmisiz
Sevmiyom ya apla irkek mi ne bileyim hop hemen burdaHahahahhaa çok tatlısın varyaaa bibicanaleni şutlasmışsın yenileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?