- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Henüz tam atlatamadik:)))Hadi bunu da atlatttık
Bir dahakine curly'e yapalım mı :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz tam atlatamadik:)))Hadi bunu da atlatttık
Ben öcü değilim, akıl dolu dokundurmalar tebessüm yaratır. Mizahı doğru kullananlara her zaman saygı duyarım ....
Lakin arada girip ÖCÜÜÜÜÜÜ diyesim gelmiyor değil ...
Misafir geldi kızlar ondan yazamadım arkadaşlar uğradı çay içtik ...Fena şeyler olması aman tanrım
Buyrun bana mi seslendinizHeyy kazen istiyin mi pazen
Hahaha bunları sen mi dedin ben neden görmedim acabaBen demiştim kazen anlayıslıdır korkmayın bu kadar diye.
Kiz sen kasiniyon hee kim yaptirdi bunu syl cabuk taramaliyi cikarcam oneHadi bunu da atlatttık
AhahahBen demiştim kazen anlayıslıdır korkmayın bu kadar diye.
Hahaha tesekkurler biz hep mizahi dogru kullaniriz yeterki bize mizah kapilari acilsin.Ay sevindimde nedense anidenBen öcü değilim, akıl dolu dokundurmalar tebessüm yaratır. Mizahı doğru kullananlara her zaman saygı duyarım ....
Lakin arada girip ÖCÜÜÜÜÜÜ diyesim gelmiyor değil ...
Onu ben demistim sanki)Ben demiştim kazen anlayıslıdır korkmayın bu kadar diye.
Hahaha bunları sen mi dedin ben neden görmedim acaba
Kiz sen kasiniyon hee kim yaptirdi bunu syl cabuk taramaliyi cikarcam one
Ben demiştim kazen anlayıslıdır korkmayın bu kadar diye.
Onu ben demistim sanki)
Burada çeteniz atağa geçmiş, siz kelaşnikofunuzu koltuğun arkasına koyup ikramlara geçmişsiniz. Kız bi çay olaydı da içeydim
Hahaha yok canım ne satışı, kim satış yapmış sen gördün mü yapanıBir de kız kardeş olacaksınız hemen satış
Kız ne yazmis bulamadım.Mune ablanın yazdıgını gördünüz mü Kozlenmis patates e
Imm, peki zaman demistin tam olarakBen demiştim kazen anlayıslıdır korkmayın bu kadar diye.
Hahaha tesekkurler biz hep mizahi dogru kullaniriz yeterki bize mizah kapilari acilsin.Ay sevindimde nedense aniden
Ban gelmeyince demek
Kazen için yazdıgın durumdaKız ne yazmis bulamadım.
Eşimin arkadaşı ile sevgilisi geldi de ondan seyettik ama cayim taze gel sistam
Iste o en tevazulu halimdi)Kız az tevazu göster, bandan döndünüz