- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.229
- 548
Her sey #sisterhood icin
Her sey kızkardeşlik için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her sey kızkardeşlik için
Kızlar 12 den sonra doğum günüm banlanırsak bu burda dursun belki bana insaflı davranır patron hediye olarak
Yırtmaya çalışmak mood on
Neyyy gene atılıyorum deseneAyy kutlu olsun şimdiden yeni yaşın.
Dur seni de uye listesine yazayım da kazen kimler varmıs diye ararsa kolay bulsun
Seni yeni çete liderimiz ilan ediyorum
Asrın hatasını yaptık gibi geliyor mapısa adım adım gidiyoruzEnee naptik biz kendinize iyi bakin
:Teşekkürler hayatım
Ben çakma sista
Ben aslında yoğum, yoğum benAyy kutlu olsun şimdiden yeni yaşın.
Dur seni de uye listesine yazayım da kazen kimler varmıs diye ararsa kolay bulsun
Seni yeni çete liderimiz ilan ediyorum
toparlamak için banlar açılırsa Lisabella ya yazarız yenge bizim canımız kanımız diye. .Asrın hatasını yaptık gibi geliyor mapısa adım adım gidiyoruz
Şanımız yürür artık kazene kafa tutuk diye ama bizim yerimizde yeller esecek yarınAsrın hatasını yaptık gibi geliyor mapısa adım adım gidiyoruz
Sakin ol kız, hala aramızdasınBen adım gibi eminim ban yemeyecegiz bundan dolayi..zaten kazen iyi bir insandir anlar bizi..Dimi kizlar?Kizlar mesajim geliyormu?Kizlar bisey yazin..
Kizlar banlandim...herkese selamet...(
Ahahah :)))) banlısın ama farkında değilsinBen adım gibi eminim ban yemeyecegiz bundan dolayi..zaten kazen iyi bir insandir anlar bizi..Dimi kizlar?Kizlar mesajim geliyormu?Kizlar bisey yazin..
Kizlar banlandim...herkese selamet...(
Ahahahahaha çok iyi bir fikirtoparlamak için banlar açılırsa Lisabella ya yazarız yenge bizim canımız kanımız diye. .
Ha iyi o zaman birden banlandim sandım..korku işte fena bisey))Sakin ol kız, hala aramızdasın
Hahaha bu da güzel bir bakış açısı şanımızın yürümesi önemli tabiŞanımız yürür artık kazene kafa tutuk diye ama bizim yerimizde yeller esecek yarın
Hadi yav?Nirde benim malam?Ahahah :)))) banlısın ama farkında değilsin