Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))Tekirdağ ve Kayseri arasında ki bağlantıyı çözemedim ama şok oldum yaşadığım yeri bildin Evelynn Kayseri
iyi akşamlar sistalar
canım Geçmiş olsun sen regl döneminde mi gittin Dr 4 cm kist dediler bazen regl bitiminde kist yok oluyor ondan sordum geçmiş olsun. HanimKelesimiGetir abla geçmiş olsun umarım sonuçlar iyi çıkar.Rica ederim canım sağolasın
İnşallah ablam ilk kez
Vallahi hiç bir şey yokmuş bende şasirdim..Tekrar yapıldı ultrason temiz dedi ..Rahim içi felan da hiç bir sorun yokmuş.
Netceniz giii
Bazi kistler regl ile birlikte eriyip kaybolabiliyor. Belki oyle birseydir. Cok gecmis olsun.Kızlar ben geldim şükür hiç bir problem çıkmadı kist yokmuş bende ne gordulerse acil serviste Birde simir testi mi ne ondan verdim haftaya sonuç için gideceğim..
Birde ilk kez alttan muayene oldum böyle bir utanma yok adamcağız bile anladı utandigimi Kasım kasım kasildim.
Merakla bekliyoruuum
Kime kalkişsak? Fikir verin..Merakla bekliyoruuum
Ordan geçtik:) yazın geldim hasan paşaya gittim on gözlü köprüye mardin kapıya geszdim baya:)Ben şehir merkezin deyim sur içinde
O zaman senin deyişinle herkes maskelerini baglasinSöyle dalalım sista
O zaman senin deyişinle herkes maskelerini baglasin
Amaa ne yapacaguk bilmiyorum, iyi mi
Kazen e mi saldirsak diyoruz ama emin olamadik Kova hatunu gel buraya..kız ben de fikrin var sandım