- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Annane olcan abla sakin ol biraz:)
Öyle bir yorum yapılıyorki nasıl sessiz kalırsın,neye dayanarak söylersin bunu bide..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annane olcan abla sakin ol biraz:)
Bende tutmam normalde agzimi ama zor dayaniyom. Tutuyom neydem buraya girmesem olmuyo girsem olmuyo Allah ne verdiyde deva abla hucuuummmmÖyle bir yorum yapılıyorki nasıl sessiz kalırsın,neye dayanarak söylersin bunu bide..
Benim deCanim sıkılıyor
İyidir abla senden naberAynen daha uslu durmam lazım demi
Cusst ne haberrr
toplanırız yinezavallı topik diyo ...ne baskınlar yaptı topik ama simdi dutluk buralar diyo
İyidir abla senden naber
Ben sanaldan sen gercekte ic ic icBenim de
Gunaydin ablaGünaydınlar şekerler
Gunaydin abla
Iyim abla aski memnuyu izliyorum ve ufakligi uyutuyorum. Sen nasilsin?Slemın hello ne haber nasılsın..
Iyim abla aski memnuyu izliyorum ve ufakligi uyutuyorum. Sen nasilsin?
Evet yaa takilip kaliyom.ilk basladiginda izlemrmistim. Simdi izliyorum. 1 de starda olay yeri baslicak onu acarimKaçıncı kere verdiler demi,ondan öncede yaprak dökümü var herhalde..
Kanal D' de gelin kaynana yemek yarışması var dün gördüm acayip kavgalı geçiyor gelinler arasında tam komedi resmen..
Bende iyiym sağol,pazara gidecem bugün..
Evet yaa takilip kaliyom.ilk basladiginda izlemrmistim. Simdi izliyorum. 1 de starda olay yeri baslicak onu acarim
Evet aynrn program bulamiyorlar.evlilik programlari kalktigindan beri sacma seyler ciktiZaten gündüz kuşakları sürekli tekrarları veriyor..
Evet aynrn program bulamiyorlar.evlilik programlari kalktigindan beri sacma seyler cikti