- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.392
Abla ahh ahh her şey çok yavaş ilerliyor.Selam hoş geldin,ne oldu senin durumlar varmı bir gelişme..
5 Mart'ta dava açtım daha eline celb bile gitmemiş.
Tensip zaptı hazırlandı. yazıyor devamı yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla ahh ahh her şey çok yavaş ilerliyor.Selam hoş geldin,ne oldu senin durumlar varmı bir gelişme..
Abla ahh ahh her şey çok yavaş ilerliyor.
5 Mart'ta dava açtım daha eline celb bile gitmemiş.
Tensip zaptı hazırlandı. yazıyor devamı yok.
Abla bi anlasam şimdiye çoktan gitmesi lazımdıCelp nasıl geçmez eline,adrese gitmiyormu gidiyor,belkide açmıyorlar kapıyı buda olabilir..
Yada işlermi yavaş gidiyor.
Abla bi anlasam şimdiye çoktan gitmesi lazımdı
Selamlar:))
Selamlar iyiyim sağol sen nasılsın,duışardaydım şimdi geldim eve..
Gevmis olsun canim kusura bakma bilmiyordum. Alla bir daha nasip etsin inşallahbebiş yok kuzum kürtaj oldum geçen hafta
bebiş yok kuzum kürtaj oldum geçen hafta
Iyim abla cumadan beri buyuk oglum hasta onunla uğraşıyorum. Az once saglik ocagindan geldim. Yenek yemiyo ac ac oturuyo
Gevmis olsun canim kusura bakma bilmiyordum. Alla bir daha nasip etsin inşallah
Iki kasik corba icse yetiyo ilacini veremiyorum abla. Halden dustu. Zayifladi sapsari oldu 4 gundeÇok geçmiş olsun,inşallah yüce rabbim tekrarddan nasip eder.
Çok geçmiş olsun oğlunada,havalarda aslında hasta ediyor,sabah kapalıydı şimdi fena değil..
Acıkınka yer nasılsa çok üsteleme,gerçi ilaç içiyorsa yemesi lazımda..
Iki kasik corba icse yetiyo ilacini veremiyorum abla. Halden dustu. Zayifladi sapsari oldu 4 gunde
Serum bile taktirmayi düşünüyorum artik aglata aglata yediriyorum istifra ediyo ne yapacagimi sasirdim inankiOlmazsa biraz zorla belki çorbasını daha iyi içebilir,içmezsede ilaçları alamaz bu sefer.
Serum bile taktirmayi düşünüyorum artik aglata aglata yediriyorum istifra ediyo ne yapacagimi sasirdim inanki
Aksam babasi gelsinde gotururuz. Ufaklikta varya zor gidiyorum hastaneyeİstifra ediyorsa serum bağlat en azından içinde vitamin ağrı kesici filan olur..
Aksam babasi gelsinde gotururuz. Ufaklikta varya zor gidiyorum hastaneye
Günaydın abla nasılsın:)Günaydınlar hanımlar ..
Günaydın abla nasılsın:)
Iyim abla yatakkeyfi yapiyom.Günaydın şeker,iyiyim sağol sen nasılsın:))
Oğlun nasıl oldu iyileştimi.