sistem değişikliği...

MeLiSimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
1.219
5
39
arkadaşlar mrb ben dgs den aöf ye geçtim çeko 4.sınıftayım 3 dersim var burada bazı arkadaşların sistem değişti artık eski sorulardan çıkmayacak kitaplardan çıkmayacak doğrular yanlışları götürecek gibi sistemle ilgili değişiklikler olduğunu duydum...sizin fikriniz nedir gerçekten böle bir değişiklik varmı varsa nerden duydunuz yada okudunuz söleyinki bizde bilelim bunu ve ona göre davranalım ben e-öğrenme portalından baktım geçen sene hariç değier senelerdeki soruların hepsi baştan aşağı aynı olduğunu gördüm...

güzelim evet sistem değişikli var doğru fakat şu konuda;

geçmiş yılların sorularının çıkma olasılığı artık çok düşük, yeni sorular üretiyorlar ve daha zor soruyorlar artık.
ama yanlışların doğruyu götürdüğü falan yok, sakın boş bırakma soruları sallamada olsa işaretle bellimi olur tutar 5-10 puan fazla alırsın oda ikinci sınavlarda çok işine yarar.

başarılar sankaydirigubbakcemile2

bu da bizim şanssızlığımız önceki sınavlarda aynı sorular çıkıyormuş çıkan sorulara çalışsa geçer insan ama malesef şimdi zor sorular çıkıyor :kızgın: işimiz zor ama başarılar diliyorum
a.s.

sorular zordu sınavdan çıktım düşndüm onca test çözdüm hiçbirine benzemiyorum arada bir kaç tane hariç....((

ewet geçmiş yıl sorularından hiç çıkmıyor nerdeyse sorular çok farklı ve zor oluyor beni buldu okadar çalıştım ama çok kötü geçmedi:KK43:(((((((((

arkadaşlar mrb ben dgs den aöf ye geçtim çeko 4.sınıftayım 3 dersim var burada bazı arkadaşların sistem değişti artık eski sorulardan çıkmayacak kitaplardan çıkmayacak doğrular yanlışları götürecek gibi sistemle ilgili değişiklikler olduğunu duydum...sizin fikriniz nedir gerçekten böle bir değişiklik varmı varsa nerden duydunuz yada okudunuz söleyinki bizde bilelim bunu ve ona göre davranalım ben e-öğrenme portalından baktım geçen sene hariç değier senelerdeki soruların hepsi baştan aşağı aynı olduğunu gördüm...

2009 uygarlık tarihinden ara sınavda 2008 ara sınav sorularından 7 tane çıktı,e-ögrenme portalından 6 tane ben tek tek taradım...Yardımcı kitaptan 1 tane bile soru çıkmadı.Eski sorulardan çıkmıyor diye kim demişse yanlış biliyor.Hatta geçen sene 2008 bütünleme sınavında uygarlık tarihi dersi sorularından bile geldi 2009 ara sınavda...Birde Türk dilinden 2008 ara sınavdan 2 net soru vardı bir kaçıda benzerdi.Halkla ilişkiler bölümü sorularınınnerdeyse 10 sorusu kitabın arkasındaki sorulardan ve e-ögrenme portalından çıktı...Bence biraz dikkat!

evet arkadaşlar...sorunu şöle izah edeyim size 4 dersten sınava girdim ve e-öğrenmedeki bütün vize sorularınıda ezberlemiştim çöze çöze ayrıcada çok fazla çalışmıştım 1 dersden 30-15 bire bir çıktı bi dersten 30-20 bire bir çıktı bi dersten sadece 2 tane diğer derstense hepten yeni sorular çıktı...bence öle sorulmayacakmış deyip bakmadan geçmeyin...

ben açıköğretim bürosunda memur olarak çalıştım bize gelen bilgiler arasında sistem değişecek diye birşey yoktu bende haftasonu sınava girdim yardımcı kitaptan birebir sorular çıktı ama şu bir gerçek ki zor sorular üretmek için baya uğraşıyo eskişehirdekiler mirmirmirmir

X