Şişme yatağı tavsiye ederim...

kızlar memnunmusunuz bu yataktan ben de miisafirlerim için almayı düşünüyorum cevplarsanız sevinirim...

üstteki mesajımda da yazmıştım almayı düşünüyorum diye..yeni yıl misafirlerim için..

aldım da.araştırmalarım sonucu da intex markada kararkıldım vede aldım...cuma günü geldi misafirden önce ben uyudum..hani kötüyse misafirleri yatırmıycaktım...

inanırmısınız benim yatağım kadar rahat..mışıl mışıl uyudum...ayrıca misafirlerde çok çok memnun kaldılar kesinlikle tavsiye ediyorum..aldığım yatağın linki..

sadece bi tek şey var..yatarken altınızada bi yorgan sermeniz iyi olacaktır ben sermadim de biraz üşüdüm..misafirlere serdim sorun olmadı...

kısacası süperrrriyiki almışım:119::119:

Son düzenleyen: Moderatör:
bizde evlenirken hiç bir koltuğumuzu yatak olanlardan almadık... nasılsa şişme yataklar var, koltuklarmızı misafire göre almayalım dedik.. şimdi evliyiz 4 ay oldu henüz yatılı misafirimiz gelmedi ama gelse yatıracak yerimiz yok.. bir an önce almamız lazım bu şişme yataklardan, intex'in sitesini inceledim çok güzel görünüyor. ama hangisi iyidir karar veremedim. çift kişilik ve kodu 67738 güzel ve sağlam görünüyor.. bide hem tek kişilik hem çift kişilik olabilen 67750 kodlu olan var o nasıl acaba.. çift kişilik yaptığında tek kat olacağı için soğuğu falan geçirir mi birde çok mu yumuşak olur acaba öyle? fikirleri olanlar var mı?

Arkadaşlar bu konuya 28.12.2010 tarihinde intex şişme yatakla ilgili yorumla katılmıştım ama yaptığım yorumdan dolayı pişmanım intex markasında sadece görüntü var ama işçilik sıfır 4.kullanım da dikişleri attı sonradan araştırdım yorumlara baktım intex şişme yataklarının genel problemiymiş bir kaç kullanımdan sonra dikiş atmasından dolayı benim yaptığım gibi çöpe atmak zorunda kalıyorlar.Bir daha intex şişme yatak almamaya yemin ettim ama misafirlerim geliyor tekrar başladım araştırmaya forumlardan ve yorumlardan bestway şişme yatak diye bir marka daha buldum.Modelleri intex kadar şaşalı değil ama yorumlarda sağlamlığından bahsediyorlar.internetten eşim sismeyatak.com.tr diye bir siteden çift kişilik 67444 diye bir modelini aldık.Bu sefer yanlış yorum yazmayayım diye 17. kullanıma kadar bekledim.Bestway şişme yatak gerçekten sağlammış.Tavsiye ediyorum.

şişme yatak aldık terasta yıldızları izleyerek uyuruz diye

2saat kaldım üstünde

ertesi gün geri verdik

Bestway şişme yatak bende kullanıyorum neredeyse 1 yıl olacak ama herhangi bir problem yaşamadık.İntex şişme yataklarda daha çok oluyor bu problem herhalde.

ben de yılda birkaç defa gelecek yatılı misafire göre koltuk almak yerine böyle şişme yataklardan almayı düşünüyorum. başka kullananlar da yorum yazabilir mi acaba?

teşekkürler bilgiler için!

ben de yılda birkaç defa gelecek yatılı misafire göre koltuk almak yerine böyle şişme yataklardan almayı düşünüyorum. başka kullananlar da yorum yazabilir mi acaba?

teşekkürler bilgiler için!

Bende hepsiburada.com da 2 yıl önce bestway marka 67432 diye bir model almıştım.Halen duruyor.Bir sıkıntı yaşamadık.

Bende hepsiburada.com da 2 yıl önce bestway marka 67432 diye bir model almıştım.Halen duruyor.Bir sıkıntı yaşamadık.

Bende de bestway marka şişme yatak var.Bahçelievlerde feyza ticaretin showroomundan almıştım.67004 diye bir model 3 kişilik geniş bir yataktı elektrikli pompası ile hızlı bir şekilde şişirip yatmıştık.

Bakırköy'de oturuyorum. Yazlıkta kullanmak için acil şişme yatak almamız gerektiğinden Adresimiz yakın olduğu için komşumla beraber Mart ayı gibi Feyza Ticaretin Bahçelievlerdeki showroomuna gittik. Satıştaki bayan arkadaşların tavsiyesiyle 67374 yastıklı ve pompa hediyeli bir yatak aldım. Komşum ise 67401 kendinden motorlu bir şişme yatak aldı. Yaklaşık 7 ay oldu sıkıntısız bir şekilde kullanıyoruz. tavsiyeniz için teşekkürler arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…