Şişme havuz temizliği

Mavipatikk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2018
388
225
29
Merhabalar arkadaşlar çocuğu şişme havuz kullanan var mı ne sıklıkla suyunu değiştiriyosunuz? Balkonumuz cam komple kapalı. Bi kere doldurunca ne kadar süre dayanıyor ortalama merak ettim ona göre orta veya büyük boy almayi düşünüyorum kararsızım kullananlar yazabilir mi

Merhabalar arkadaşlar çocuğu şişme havuz kullanan var mı ne sıklıkla suyunu değiştiriyosunuz? Balkonumuz cam komple kapalı. Bi kere doldurunca ne kadar süre dayanıyor ortalama merak ettim ona göre orta veya büyük boy almayi düşünüyorum kararsızım kullananlar yazabilir mi
Her gün değişir muhtemelen çünkü bakteri ürer o sıcakta. Normal yüzme havuzunun suyu bile ilaçlanıyor. O suya ilaç atmadığınıza göre tazeleseniz daha sağlıklı olur

Teşekkürler cevaplar için arkadaşlar 6 yaşında. Küçük de var bebek büyüdükçe onu da koyacağım simdilik bezli bebek girmeyecek içine yani tek büyük çocuğum. İnternette 2-4 hafta dayanır vs diye bi yazı gördüm bana da abarti geldi de danışmak istedim kullananlara 🌸

Teşekkürler cevaplar için arkadaşlar 6 yaşında. Küçük de var bebek büyüdükçe onu da koyacağım simdilik bezli bebek girmeyecek içine yani tek büyük çocuğum. İnternette 2-4 hafta dayanır vs diye bi yazı gördüm bana da abarti geldi de danışmak istedim kullananlara 🌸
Yok artık😀 bugün öğlen girdi kızım çıktıktan donra boşalttım direk 😀

Her kullanım sonrası döküyoruz suyu. Havuzla komple işimiz bitip söndürdüğümüzde çamaşır makinesinde soğuk suyla kısa yıkama yaptırıyorum. Deterjan gözüne azıcık bebek deterjanı koyarak

Yok canım o normal site havuzları ıcın fılan denilmiştir . Sonucta onlara birsürü ilaç atılıyor. Yok olmaz ..hergun degısmek zorunda oldugun ıcınde ıkı üc kullanıp kaldırılıyor işte😅

Teşekkürler arkadaşlar o zaman orta boy da yeter bize öbürü sürekli doldurt boşalt çok ugrastirir😊

X