şişmanım çirkinim ve herkes bana bakıyor

kcassmn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
18
0
0
Konya
merhaba buraya yeni üye oldum ve yasım 16 öncelikle ben size şişmanlıktan çirkinlikten yakınıp egosunu rahatlatmaya calısanlardan degilim ve sişmanlıkla ilgili çok konu okudum aslında bu derdimi kimseye anlatamıyorum hatta en yakın arkadsıma bile beni sorunum yolda yürürken herkes bana bakıyo olması gercekten mesela yolda yürüyorum araba geciyo ve camı acık oluyo adam camdan bana bakıyo yemin ederim bunları kesinlikle uydurmuyorum yolda yürüyorum yanımdan birileri geçiyo ve bana bakıyolar tamam gözünü yumacak degiller ama hatta arkasını dönüp bakıolar yaratıkmısım gibi sanki..
dün alışverise gitmiştik ablamla magazaya girdik orda bi kadın duruyordu ve inanmıyorum agzıma gircekti nasıl baktı anlatamm yanında durduk kadın yanındaki kadını işart etti ve oda bana baktı anlamıyorum ya sinirden utançtan yerin dibine girdim yine bi magazaya girdik bi kadınla küçük kızı var ben etrafa bkıyordum kadın beni göstererek su kız dedi bunu duydum oda bildi sinirle ona baktım hemen yürüdü arkamdan tekrar baktı sonra magazada calısan kızlar olurya onların yanından gectik arkamdan güldüler allahım çıldırcam ya inanamadım bu nasıl bi şey neler oluyo..
yaklasık 2 saat öncesine kadarda yürüyüse çıktık ee şişmanım dedimya malum sıkı diyet ve spor yapıyorum insallah basarcam neyse yanından gectiğim herkes bana baktı herkes hatta kendi yasıtım 2 kız vardı arkamdan güldüler ya su kıza bak dediler nerdeyse aglıcaktım psikolojim bozuldu zaten asırı derecede asosyal biriyim evden hiç dısarı çıkmak istemiyorum evde hep güvendeyim sanki..
hatta annem dedi seni psikologa götürcem diye ama gitmem dedim biliyorum uzman yardımı kesinlikle gerekiyo ama ben bunu asla birine anlatamam demiştim arkadasıma anneme bile çok çekingenim çoookk ama çok özgüven eksikliğim var okuldada boyleyim simdi niye herkes sana bakıp gülsün sana ole geliyo diyosunuzdur ama valla ole degil anlamıyorum allaha bin şükür elim ayagım düzgün ama niye boleler evet şişmanım ama çok değil biraz topluyum.. sonra saç seklim kötü aslında yok gibi yüzüm kocaman karpuz gibi yanaklarım çok tombul zaten hergün sacımı iyice sıkı baglayıp topuz yapıyorum kocaman kalın gözlüklerim var ... bu yüzden inanır mısınız bi tane bile fotografım yok daha doğrusu ben çektirmiyorum her gün aglıyorum hiç bi yere gidemiyorum napıcam sadece dua bütün bunlar gecsin die hatta gercekten bazen öliyimde kurtulsam diyorum edebiliyorum..
okuduguz için şimdiden tesekkurler

canim o kadar kilo belli etmez ki yani tamam var ama yinede sana dönüp bakacak hatta gülecek kadar

kilon yok,belki baska birseye bakmislardir..yani cok asiri kilolu durdugnu düsünmüyorum

boyum 162 cm kilo 64

canım oyle aman aman bı kılon yok .bence gereksız yere dert edıyorsun .

ergenlıkten dolayı da bu kadar dert etmıs olabılırsın canım .

o donemler de kımse kendını begenmez .yaa sıvılcelerıyle dertte olurlar

yaa boyları posları yada kılolarıyla .genc kızlıga adım atıldıgı ıcın

hep daha guzel olmak derdınde oluruz hepımız o donemlerde .

canım ben de o yaslar da epey tombul bı kızdım .hatta hıc o kılolardan

kurtulamayacagımı sanardım .bılınclı bılıncsız cok dıyet yapardım ama

veremezdım .sonra kendılıgınden gıttı kılolarım .vucudun suan gelısım cagın da

canım ,kendılıgınden gıder o kılolar dıye dusunuyorum

O kadar çok kafana takmissinki, normal baksalar bile sana kötü
bakiyorlar gibi geliyordur.
Zaten diyette yapıyormuşsun, yaşında genç.
Rahat kilo verirsin takma bukadar kafana

Çoook şişmanım dediğin bumu yahu ,bende 110 kilosun filan sandım,ben 170 im 85 kiloyum banada dönüp bakıyorlar ama bakımlı ve güzel olduğum için buna eminim,çünkü kendime güvenim var ve ben böyle olduğunu düşünmek istediğim için,saçlarım her daim havalıdır mesela,göbeğim var ama saklayan veya belli etmeyen şeyler giyiorum,popomı aslam çıkaracak kıyafetler de giymem,çok şıkır şıkır olmayı sevmem,sade ve hoş,işim gereği makyaj yaparım ,sende önce özgüven,sonra da bakımsızlık var.öncelile giyyim tarzını değiştir derim,çok kilon yok pekala çok rahat kamufle edersin fazlalıkları,ayrıca yaşın küçük diyet ve spora devam.ama önce sen kendini sevki insanlarda sevsin,kendine güven.

canim bence kesinlikle bu kadar dert edilcek buyutulcek kilon yok
zayiflik, guzellik demek degil biraz dikkat et kendine mesela sac seklini degistirebilirsin yuvarlak yuzlere yakisan bi modelde kestir vs gozluk yerine lens kullanabilirsin eger rahatsizsan
pskolojik destek her zaman ise yarar bende denemekle bisey kaybtmezsin bikac kere git ne kaybedersin ki
bilinmesini istemiyosan soyleme kimseye
bazi seyler birazda biizm elimizde hayata kusmekle olmuyo canim benm daha cok gencsin cok guzel bi omur var onunde
degermi bu kadar strese uzulmeye

kendime birazda olsa güvenmeye calısıyorum ama dısarı cıkınca hepsi kayboluyo bakışlar karsısında kiloya bakmıyolarsa neye bakıyolar

64 mü ?? canım 80-90 zannettim . Benimde yaşım 16 ve senin gibi kilom 63- 64 falan aynıyız ama o kadarda dert etmiyorum yavaş yavaş vermeye çaışıyorum. Lütfen dert etme bende fotoğraf konusunda çok istekli olmuyorum. Bence kendine güven kimin ne dediği umrunda olmasın Giydiğin kıyafetlerle saklarsın kilolarını rahatlıkla

kıyamam ama ben sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öncelikle tatlımmmm şişmanım çirkinim vs.şeyleri çıkar bikere aklından hiç bir bayan çirkin değildirrrr bakımsızdıırrr biraz kendine bakım yap ne bileyim saçlarının rengini değiştir yüzünü zayıf göstericek ve ayrıcada öylede kilolu değilmişsin yaniii bende 100 kilosun falan sandım kendini böyle niye üzüyosun ki hem bakanlarda baksın yani sen kendini hiç üzme canımmm ne derlersede desin evet insanın zoruna gider ama abartılcak kadar değilsin yani madem hoşuna gitmiyor bunlar sende bi doktora git tatlım diyetisyene zayıfla birz kuzum bunlar imkansın olmucak şeyler değil tabikide etrafımızdaki insanların düşünceleri bizim için önemli ama bizim için önemli olan insanların düşüncesi önemli olmalı daha çok sen kendin için var ol bu hayatta kız ölmek istemekte nedemekkk kıyamam sakın ağlamaaa ne insanlar var nasıl zayıflıyorlarrr böyle karamsar olma kendini yıpratma tatlımmmm imkansız şeyler değil bunlar dediklerimi yap hayat çok güzel canım benimmm bence yaşamaya değer kimsenin dediği umurunda bile olmasınnn önce kendini sev tatlımmmm

işte ben saklayamıyorum nasıl oluyo bilmiyorum ama herkes çok kilolusun diyo acaba obez birini görseler ne yaparlar asırı üstüme geliyolar alısverişte tam bi kabus üzerime hiç bisey olmuyo

Yok artık.Ben de Pelin Öztekin gibi filansın diye düşündüm.
Ondan örnek verecektim.Yolda gördüm,gayet hoş ve kendinden emin bir gençkız.
Ayrıca rahatsızlığı olmasına rağmen,kilo vermeye başladı.
Ama sen 64 kiloyu iyice abartmışsın.

kendime birazda olsa güvenmeye calısıyorum ama dısarı cıkınca hepsi kayboluyo bakışlar karsısında kiloya bakmıyolarsa neye bakıyolar

anacim bak demekki sende bakiyosun karsidaki insanlara ki onlarin baktiklarini goruyosun,
hepimiz bakiyoruz etrafimiza ama sisman, zayif, cirkin vs diye degil insan insana bakar
hic takilma, sen bakmamaya calis etrafa inceleme o zaman gozune batmicak o kadar

yani kilon abartılı değil,acaba özensizmi giyiniyorsun ne bilim bacakların şişman ve selülitlidir şort giyersin bakarlar ki bende bakarım yani,renk uyumu yoktur giysilerinde mesela lacivert ve siyahı beraber kullanmak gibi,birde saçını sımsıkı bağlıyormuşsun suratın çok çıkıyodur bide kalın çerçeveli gözlük e tamam işte insanların sana bakmaları için sebepler.silkelen ve kendine gel lütfen.eminim yüzün çok güzeldir,onu kullan bence.

zaten ben oyle oldugunda süreki yere bakıyorum ama insan kendisine bakıldıgını hisseder

tamam 80-90 degilim ama yinede sismanım ayrıca ben zaten takmamaya zayıflamaya calısıyorum ama cevremdekiler çok abatıyolr bi görseniz obez olacaksın bi kendi yasıtlarına bak bende körüm sanki

Canım benim şu camdan dışarıya baktığında nereye baktığın o kadar önemli ki... Eğer sen sana kötü bakanları görürsen hep böyle hissedecek ve bir zaman sonra da o evden çıkamaz hale geleceksin. Öncelikle bir raahatla. İnan bana dışarıda sadece sana bakmıyor o bakanlar... Kemoterapi alıp saçı dökülene, engelli vatandaşa, sevgililere, güzele, çirkine vsvsvs. İnsanlar böyle. Sen kararlı ol... Kaç kilo fazlan var? Ona göre yolunu belirle. Çok küçük yaşın daha ... Büyümen devam ediyor, daha boyun uzayacak falan falan. Ailen ile konuş durumunuz müsait ise bir diyetisyene git... Sağlıklı bir şekilde incel ve bu süreçte sen dışarıya çıktınmı bakma etrafa... Git güzel kıyafetlere bak, tokalara bak oyun oyna, dans et... Hayatı güzel yanından yakalamaya çalış yoksa hayat sana eziyet haline gelir.... Güzel yanları görerek yaşarsan emin ol hayat çok daha güzel

işte ben saklayamıyorum nasıl oluyo bilmiyorum ama herkes çok kilolusun diyo acaba obez birini görseler ne yaparlar asırı üstüme geliyolar alısverişte tam bi kabus üzerime hiç bisey olmuyo

Alışveriş konusunda bende çok rahat değilim. Genellikle giydiğim bir şeyin üzerine çok yapışmayan hırkalar tercih ediyorum. Bol rahat t shirtler kullanarak gayet şık olabilirsin. Zaman zaman evde saçlarınla falan uğraş. Bir de arkadaşlarınla zaman geçir. bu günler tekrar gelmeyecek. Çoğu kişi bilmem kaç yaşında 30 kilo veriyor. Bakan kişilere sende bak ve gülümse. Çok kilolusun diyenlerede ben halimden memnunum de her ne kadar memnun olmasanda ben genelde başkaları bu konuda birşey dediklerinde olumlu cevaplar veriyorum. Hiç bir şeyi takıntı haline getirme. Kilolarımla mutluyum havasında ol. süslen püslen arkadaşlarınla gez dolaş eminim ki bu iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…