yaw 2 ay oldu doğum yapalı. bebek konusunda herkes akıl veriyo. dedikleri de biz bilmem kaç çocuk büyüttük biliyoruz. iki aydır bakıyorum bebeğime heralde artık öğrenmişimdir bişeyleri. daha gaz çıkarma konusunda tavsiye verenler oluyo. hatta su vermiyorum diye kızıyolar. doktor anne sutunden başka bişey verme dedi diyorum. e biz kaç çocuk büyüttük biz su verdık de noldu diyolar. yemeklerin suyundan ver diyolar. verilir mi bu ayda hiç? geçen akrabalardan biri emzirirken gordu benı. kızım senın goguslerınde hiç süt varmış gibi gözükmüyo dedi. nasıl bozuldum. bi anneye soylenecek son söz değil mi? bişey yemiyon galiba dedi. halduki emzirmeden once 5 dilim borek 2 baklava 5-6 sarma yedim. tobe tobe...
geçen akrabalardan biri emzirirken gordu benı. kızım senın goguslerınde hiç süt varmış gibi gözükmüyo dedi. nasıl bozuldum. bi anneye soylenecek son söz değil mi? bişey yemiyon galiba dedi. ..
yok canım ya, ben her yerde emzirdim, dolar taşardı sütüm, hergün 1 bardak dökerdim fazla diye, herkese de söylerdimBaşkasının yanında neden emziriyorsunuz ya, nazar falan da değer diyorla, hemde bu laflardan kurtulunmuş olur... Ben açıkcası annem ve kayınvalidem dışında hiçbir dişi kuşun yanında emzirmeyi düşünmüyorum. Kayınvalidem zaten ilk günlerde yanımda olacak bu nedenle hastanede falan bu konuda yardımcı olacak, oyüzden mecburen görmüş olacak zaten, ilk görenlerden olmasaydı onunda yanında emzirmezdim ilerde, rahat edemiyorum derdim...
Biz kaç çocuk büyüttük onlara bişey olmadı diyen olursa,"o zamanlar bilinmiyormuş ama şimdi biliniyor belki daha akıllı daha sağlıklı olacaktık hepimiz" demiyi düşünüyorum.Bu laf karşısında daha güzel, kırmayacak bir cevap bileniniz var mı ya... Tavsiyede bulunun.
birde benim yavruyu ayiriyorlar.kaynanan kizinin kizini daha cok seviyor# hep bu cok akilli bu cok hareketli erkenden yurur dio, benimkide akilli ve hareketli ama ona sakin diyo
:lepi::lepi::lepi:
kızlar bozmayın moralinizi. "eskiden yararlı olarak düşünülen birçok şey artık önerilmiyor" deyin. hatta hiç cevap vermeyin bırakın konuşur konuşur susarlar. bu da bir klişedir yani. kaç çocuk büyütürsen büyüt her çocuğun ihtiyaçları farklıdır ve bunu da en iyi anne bilir.
aysun çok güldüm yanlız cevabına, allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?