Kızlar yaşayanlar tecrübeli olanlar beni aydınlatabilir miMerhabalar transferimin 4.günü ve çok şiş hissediyorum nefes almakta bile zorlanıyorum normal mi ilk 3 gün kasık bel ağrım oldu şimdi çok şişlik var tuvaletle ilgili değil
İğnelerden dolayı bende de şişlik ve ödem varMerhabalar transferimin 4.günü ve çok şiş hissediyorum nefes almakta bile zorlanıyorum normal mi ilk 3 gün kasık bel ağrım oldu şimdi çok şişlik var tuvaletle ilgili değil
Teşekkür ederim siz de mi tüp bebek yaptınız yapıyorsunuz veyaEvet ilaçlardan dolayı ciddi bir şişkinlik oluyor. Ekstra gaz problemi de ekleniyor
Evet tüp bebek sürecinden geçtim ben de, pozitif sonucu aldım. Siz de en kısa sürede alırsınız iniallahTeşekkür ederim siz de mi tüp bebek yaptınız yapıyorsunuz veya
Amin inşallah darı isteyen herkereEvet tüp bebek sürecinden geçtim ben de, pozitif sonucu aldım. Siz de en kısa sürede alırsınız iniallah
Ohss nedirMerhaba bence nefes alamayacak kadar şişseniz doktorunuza danışın ohss olma ihtimaliniz yüksek
İnternetten arastirabilirsinizOhss nedir
Bende aynı senin gibiyim neden bilmiyorum ayaklarım davul olmusMerhabalar transferimin 4.günü ve çok şiş hissediyorum nefes almakta bile zorlanıyorum normal mi ilk 3 gün kasık bel ağrım oldu şimdi çok şişlik var tuvaletle ilgili değil