Yinede bir arastir derim.rahin filmi amh testi digerleri nerden baksan binlirayi buluyo disarda olmuyosada yine aile hekimligi kan tahlillerini yapiyo esininde seninde rahim filmi ve amh testinide arastir ucuz bi yer vardir ben rapor hakki kullandim iki kez o yuzden hastane binlira indirimde yapti elimde ilacta vardi bu tedavide ilaca okadar para vermedim ugrastim devlette ama olsun parada kolay kazanilmiyo dimiBizimde direk tup bebek tatlim sonuc belli esimde sperm sayisi yetersiz cok az bunun yani sira hareketsiz himbil :) bende cok sukur hic bisey yok olmasinda insallah gittik ama dediler 3 yil olucak sorun ne olursa olsun bekliceksiniz dediler dedigin gibi bisey varsa duserim pesine valla onumde koca bi ay var hemen hemen hallolur heralde
cnm saglik ocagi hivleri falan yapiyo zaten gosterirsin bunlari yazdiklarini esine ve sana yazdirirsin.. tsh lari devlet hast dahiliye bolumleri ucretsiz yapiyo ayni gun cikiyor.. amh memorialda gelince 90 tl ye yaptirirsin cogu yere gore iyi fiyati.. rahim filmide 250-450 arasi degisiyo sadece bu ikisine ve rubellaya para odersin digerlerinin hepsini dev. hast yapiyor.. cevrende kapsamli buyuk kizilay varsa oralarda amh 30 tl yede yapiliyo.. prolaktin falan hep dev hast yapiyo ayni gun hem dahiliye hem kadin hastaliklarina randevu alirsin hangisi neyi yaziyorsa yazdirirsin.. bosuna ozellere zamanin varken para verme..Eki Görüntüle 1487656 istenen testler bunlar kizlar ve iki bin lira dediler
cnm ya bu jel benim vajinada agrı yapıyı o sorun değilde delikten jeli zorla itiyom ve elimle baktım şiş yarın transfer var sorun olmaz dimi ya cok gerildim bugün stres yaptım bu durumdancnm saglik ocagi hivleri falan yapiyo zaten gosterirsin bunlari yazdiklarini esine ve sana yazdirirsin.. tsh lari devlet hast dahiliye bolumleri ucretsiz yapiyo ayni gun cikiyor.. amh memorialda gelince 90 tl ye yaptirirsin cogu yere gore iyi fiyati.. rahim filmide 250-450 arasi degisiyo sadece bu ikisine ve rubellaya para odersin digerlerinin hepsini dev. hast yapiyor.. cevrende kapsamli buyuk kizilay varsa oralarda amh 30 tl yede yapiliyo.. prolaktin falan hep dev hast yapiyo ayni gun hem dahiliye hem kadin hastaliklarina randevu alirsin hangisi neyi yaziyorsa yazdirirsin.. bosuna ozellere zamanin varken para verme..
Cok sagol cnm aynen zor biriktirdik zaten 100 lira fazlasi yok inan tam tedavi kadari var niye vereyim o kadar parayi var hastane etrafimda gider gelirim zamanmda var dedigin gibi simdi gider gorusurum tedavi baslayana kadarda tahlilleri yapar goturur gosteririm oldu bitti iste kafama taktigim eli bos geldiler olucakcnm saglik ocagi hivleri falan yapiyo zaten gosterirsin bunlari yazdiklarini esine ve sana yazdirirsin.. tsh lari devlet hast dahiliye bolumleri ucretsiz yapiyo ayni gun cikiyor.. amh memorialda gelince 90 tl ye yaptirirsin cogu yere gore iyi fiyati.. rahim filmide 250-450 arasi degisiyo sadece bu ikisine ve rubellaya para odersin digerlerinin hepsini dev. hast yapiyor.. cevrende kapsamli buyuk kizilay varsa oralarda amh 30 tl yede yapiliyo.. prolaktin falan hep dev hast yapiyo ayni gun hem dahiliye hem kadin hastaliklarina randevu alirsin hangisi neyi yaziyorsa yazdirirsin.. bosuna ozellere zamanin varken para verme..
Kimse oyle demez daha iyi sifirdan istedikleri tum.tahlilleri yaptirirsinCok sagol cnm aynen zor biriktirdik zaten 100 lira fazlasi yok inan tam tedavi kadari var niye vereyim o kadar parayi var hastane etrafimda gider gelirim zamanmda var dedigin gibi simdi gider gorusurum tedavi baslayana kadarda tahlilleri yapar goturur gosteririm oldu bitti iste kafama taktigim eli bos geldiler olucak
Aynen canim az paralar donmuyor arastirdim canim yok o 3 sene illa dolucakmis hayirlisi zaten o zamana kadar ancak bir kez deneyebiliriz insallah tutarda gerek kalmaz onlara Rabbim ins hayirlisiylaYinede bir arastir derim.rahin filmi amh testi digerleri nerden baksan binlirayi buluyo disarda olmuyosada yine aile hekimligi kan tahlillerini yapiyo esininde seninde rahim filmi ve amh testinide arastir ucuz bi yer vardir ben rapor hakki kullandim iki kez o yuzden hastane binlira indirimde yapti elimde ilacta vardi bu tedavide ilaca okadar para vermedim ugrastim devlette ama olsun parada kolay kazanilmiyo dimi
canim amh degil ama diyer yestleri kendim ve esim icin saglik ocsginda yaptirdik ucretsiz ertesi gun sonuclari aldikEki Görüntüle 1487656 istenen testler bunlar kizlar ve iki bin lira dediler
Sagolasin cnm yarin gidemeyiz dukkanda yogunuz cumartesi bi goruselimde sonra adetime kadar halledicez ins rahim filmine gerek yokmus dusuk olmayinca dediler boylemi oluyor erkek infertilitesi sorunumuz bende hamd olsun bisey yok yinede yaptir derler mi onu acaba cekiniyorum bu kez kurcalarlar beni gibi ikinci denememizcanim amh degil ama diyer yestleri kendim ve esim icin saglik ocsginda yaptirdik ucretsiz ertesi gun sonuclari aldik
Bildigim kadariyla evet canim kullaniliyorKizlar her tupbebek tedavisinde estrofem kullanmak gerekiyormu bilginiz varmi
yatarak jeli kullaniyorsun dimi cnm..ayakta surmek zor oluyorda.. vucudunda kullandigin yerdemi sislik yapti belkide orada farkli birsey vardir ufak bi sivilce falan denk gelince agri yapiyordur.. hemsireye kesin soyle cnm cok sorun yasarsan jeli azaltir igne verirler ayni islevde zaten ikiside.. transferin hayirli olsun canimm..cnm ya bu jel benim vajinada agrı yapıyı o sorun değilde delikten jeli zorla itiyom ve elimle baktım şiş yarın transfer var sorun olmaz dimi ya cok gerildim bugün stres yaptım bu durumdan
rahim filmi mutlaka cektir cnm erkek inf diyipte yillarca cektirmeyen bayanlardada ne sorunlar cikti:))Sagolasin cnm yarin gidemeyiz dukkanda yogunuz cumartesi bi goruselimde sonra adetime kadar halledicez ins rahim filmine gerek yokmus dusuk olmayinca dediler boylemi oluyor erkek infertilitesi sorunumuz bende hamd olsun bisey yok yinede yaptir derler mi onu acaba cekiniyorum bu kez kurcalarlar beni gibi ikinci denememiz
estrofem gerekli gormedigi cogu kisiye yazmiyo cnm memorial..Kizlar her tupbebek tedavisinde estrofem kullanmak gerekiyormu bilginiz varmi
Canim cok tesekkur ederim.FSH lh e2 progesteron a bakılıyor .tabi ki söylediler canım
Dogrudur cnm bende sorun yok deyip cekilmemek lazim koseye ama Allah korusun kotuyu getirmeyim aklima ilk tedavimde doktor gerek gormedi cunku rahim yapin yumurta rezervin cok cok iyi dedi cok dusuk dozda ilaclarla yumurtalarim oldu bundada cikmasin bisey ins gerek gorurlerse cektiririz tedavimiz daha sagkikli olurrahim filmi mutlaka cektir cnm erkek inf diyipte yillarca cektirmeyen bayanlardada ne sorunlar cikti:))
Nerde yaptirdin canim aile hekimi yaparmiki en azindan benimkikeri orda hallederdim :) esimde orda yaptirirdi saka gibi ya cok pahali :) bizimde sadece tedavi ve ilac paramiz var 100 lira fazla deseler yandik :)
Ya ben hic yaptirmadan gidicez ya simdi ters bisey derler uzulurum ist evet canim o dedigin doktora gitsem yapar mi hepsini esiminkinide dogru tedavime daha var mayis basi insallah oyleyle ona gideriz yaptiririz vermeyiz bos yere o kadar parayi
Aksam bi arkadas dedi burda cogunu aile hekimi yapiyormus amh yide kizilay yapiyormus arastirip bulup gidicem vaktim var kendimi hic kasmaya gerek yok dimi ama cnmevet bir kısmını aile hekimi yapıyor, ben bir kısmını da süleymaniye doğum evinde yaptırdım. Devlet hastanelerinde yapılmayanlar da var tabi. amh gibi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?