Evet cnm varikosel var ondan dolayi sayi morfoloji ve hiz düşük. Ama gordugum kadariyla sizin sayi bayagi düşük. Bizim son ilactan sonra 16 milyon cikti.bu durumda da imsi yaparlarmi tedirgin oldum.
bugun dok gittim tek embriyo verelim kaliteleri cok iyi dedi tedaviye basladik bismillah diyip rahim kalinlasmasi icin estarafor mu ne onu verdi 3nisana gidicem duruma gore transfer gunu belli olcak bizdede varikosel var morfoloji %3 sayi 2milyon cnmErkek faktörü olarak sizde ne var.. nasil gitti o kadar empriyo aaa şaşırdım ama 6 gun cok iyi bence tutunur diye dusunuyorum
valla canım ben de senin sayende bilgilendim sayılır. tek tecrübem oldu ama şimdi senin anlattıklarınla kıyaslama yaptığımda ben ne kan sonucu gördüm ne de imsi yaptılar ki erkek faktörü vardı. Gerçi Semra hanım o yöntem çok gerek duyulursa kullanıyor dedi.orada biraz tereddüt ettim sence.bu konunun üstünde durmalımıyım.yani illa imsi yapın demem gerekiyormu ?
bugun dok gittim tek embriyo verelim kaliteleri cok iyi dedi tedaviye basladik bismillah diyip rahim kalinlasmasi icin estarafor mu ne onu verdi 3nisana gidicem duruma gore transfer gunu belli olcak bizdede varikosel var morfoloji %3 sayi 2milyon cnm
Canım ya Imsi tekniğini burda sizden duydum biraz araştırdım Da acaba bende Ayse hocaya bunu söylesem mi ki gerçi çok işlerine karışıyormus gibi olmak da istemiyorum Ama bizde 4 olumsuz sonuç aldık,şimdi Memorial da tedavideyiz. Bizde de eşim in Sperm sayısında problem var görünüyor ama belki uygun Sperm ler seçilmedi şimdiye kadar?.. Bilemedim ki
Canım ya Imsi tekniğini burda sizden duydum biraz araştırdım Da acaba bende Ayse hocaya bunu söylesem mi ki gerçi çok işlerine karışıyormus gibi olmak da istemiyorum Ama bizde 4 olumsuz sonuç aldık,şimdi Memorial da tedavideyiz. Bizde de eşim in Sperm sayısında problem var görünüyor ama belki uygun Sperm ler seçilmedi şimdiye kadar?.. Bilemedim ki
Yas 35oldu cnm sorun.yokta yasta embriyolar 5.gun ama 6.gun gibi dedi laliteleri iyi dedi ikiz gebelik riskli olur o yuzdrn tek embriyo olsun dedi yinede cozunsunler kaliteleri hala bukadar iyiyse karar veririz dedi hakkimizda hayirlisi insallahInşallah en yakin zamanda transferini yaparlar.bizim de sayi 2 3 5 milyon civarlariydi.morfoloji % 1 di. Sen kac yasindasin bir tane transfer yapilacak cnm.benim iki kaliteli ciksa yastan dolayi iki transfer yapacaklar ama cikarsa :)
Evet cnm hepimiz ayni yoldan geciyoruz rabbim yardimcin yardimcimiz olsun bende orda tedavi oluyorum dok Aylin hanim onerirmisin dersen.evet fakat burda okudugum kadariyla diger dok daha cok konusuyo daha sicaklarmis arkadaslar yonlendirir ler ilk gorusmede muyane olmazsan para odemiyosun.biz en azindan oyle olmustu rabbim yardim etsin cnmcvplarınz ıcın sımdıden tesekkurler lutfn yardım edın gerckten moral olark cok sıfırlanmıs durumdayım etrafımda herkes ya hamıle ya cocugu var bırde herkesın ee bebek yok mu sorularınaa yok daha dusunmuyoruz dıye yalan soylemekten yoruldum....
Nslhn basladinmi ilac kullanmaya hadi hayirlisi bakalimmEvet cnm hepimiz ayni yoldan geciyoruz rabbim yardimcin yardimcimiz olsun bende orda tedavi oluyorum dok Aylin hanim onerirmisin dersen.evet fakat burda okudugum kadariyla diger dok daha cok konusuyo daha sicaklarmis arkadaslar yonlendirir ler ilk gorusmede muyane olmazsan para odemiyosun.biz en azindan oyle olmustu rabbim yardim etsin cnm
merhaba arkadaslar oncelıkle tedavı goren herkes hayırlısıyla pozıtıfı gorur ınşallah.. ben de gectıgımz ay aşılama yaptırdım ve negatıf sonuclandı ztn aşılamaya ınancım azdı artık tamamen kalmadı 2.bıle denemek ıstemıyorum yaz tatılıne cıkınca tup bebek yaptırmayı dusunuyoruz cıddı cıddı.. bu konuda da kafamdakı tek merkez memorıal.. sıze sorum şu;
1.sımdıden gıdıp on gorusme yapmalımıyım herhangı bır tedavı on hazırlık gerekıryor mu dıye benım e2 hormonm adetın 3.gunu 180-200lerden aşagı ınmıyor kıstım vs olmamasına ramen...
2.ılk muayene ıcın onerdıgınz doktor ısmı var mı bana bılgı vermelı acıklamalı oyle bı doktor olmalı
3. ise ılk gıdıste ucret alıyorlar mı nasıl oluyor
lutfn hepınız suan bu surecten gecıyorsunz benı en ıyı sız bılgılendırırsınz
birde aslında bızım cıddı problemlerımz yok ama 1 senedır olmuyo tedavı gormedım ama hep takıp yaptırdım ona ramen.. hanı buraya gıttıgımde bana tup bebek dısında bır tedavı de uygularlar mı yoksa tup bebeksız sansım olsa bıle tup bebek merkezı dıye dırek o surece mı sokarlar benı???
Evet cnm estrofem diye bi ilac kullanmaya basladim 12kullancam sonrasina bakacaz 4embriyo var dondurulmus 6aa6abkalitedeNslhn basladinmi ilac kullanmaya hadi hayirlisi bakalimmkac embrion vardi vu arada
Evet cnm estrofem diye bi ilac kullanmaya basladim 12kullancam sonrasina bakacaz 4embriyo var dondurulmus 6aa6abkalitede
merhaba arkadaslar oncelıkle tedavı goren herkes hayırlısıyla pozıtıfı gorur ınşallah.. ben de gectıgımz ay aşılama yaptırdım ve negatıf sonuclandı ztn aşılamaya ınancım azdı artık tamamen kalmadı 2.bıle denemek ıstemıyorum yaz tatılıne cıkınca tup bebek yaptırmayı dusunuyoruz cıddı cıddı.. bu konuda da kafamdakı tek merkez memorıal.. sıze sorum şu;
1.sımdıden gıdıp on gorusme yapmalımıyım herhangı bır tedavı on hazırlık gerekıryor mu dıye benım e2 hormonm adetın 3.gunu 180-200lerden aşagı ınmıyor kıstım vs olmamasına ramen...
2.ılk muayene ıcın onerdıgınz doktor ısmı var mı bana bılgı vermelı acıklamalı oyle bı doktor olmalı
3. ise ılk gıdıste ucret alıyorlar mı nasıl oluyor
lutfn hepınız suan bu surecten gecıyorsunz benı en ıyı sız bılgılendırırsınz
birde aslında bızım cıddı problemlerımz yok ama 1 senedır olmuyo tedavı gormedım ama hep takıp yaptırdım ona ramen.. hanı buraya gıttıgımde bana tup bebek dısında bır tedavı de uygularlar mı yoksa tup bebeksız sansım olsa bıle tup bebek merkezı dıye dırek o surece mı sokarlar benı???
Guzel yaaa hamilesin rabbim bizede hayirlisiyla saglikli akilli evlatlar nasip eder insallah yasim 28i doldurmak uzereyimMerhaba canım öncelikle Allah sanada tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin.
1) Evet canım ön görüşme yaparsan senin için iyi olur, diğer merkezlerden farklı olarak memorial bir hazırlık aşaması yaşatıyor örneğin yumurta kalitesini arttırdığını düşündüğü bir ilacı veriyor tüp bebek öncesi ve bu ilaca ne kadar önce başlarsan iyi çünkü hiç bir ilaç kullandığın gün fayda sağlamaz.
2) Ekip çalışması var o nedenle doktora takılma derim oldukça yoğun bir hastane okadar açıklayıcı ilgili alakalı bir doktor bulma şansın yok genelde hemşirelerle muhatap olacaksın , muayenelerin hızlı geçecek soruların olursa yanında yazarak götürürsün ozaman unutmaz sorarsın onu dışında doktorlara ulaşman biraz zor olura ama başarı odaklı bir hastane ayrıntıya takılmadan seninde başarı odaklı gitmen lazım
3) Alıyorlar ama tüp bebeğe başlarsan tedaviden düşüyorlar (375tl idi sanırım)
* Bizimde hiçbir problemimiz yoktu canım ben 23 yaşındaydım bütün hormonlarım, rahim filmim, kilom, yumurta rezervlerim herşeyim süperdi :) eşimde de bir sorun yoktu. 3 ay denedim doktora gittim deneyin dedi, 1 yıl geçti tekrar gittim deneyin dedi, tabi sürekli testler tahliller yenileniyor her rahim filminden sonra 3-6 ay daha deneyin rahim filminden sonra hamile kalma ihtimali fazla deneyin diyorlardı :) deneye deneye 10 yıl geçti.
Keşke ilk gittiğim doktor hadi aşılama yapalım, tüp bebek yapalım deseydi
Yani canım 1 sene olmamış belki 2 ay sonra kendiliğinden olur belki daha uzun sürer ama 1 aşılama geçirmişsin 1 senedir çabalıyorsun şu durumda git 1 sene daha dene kendiliğinden olur diyen doktorun sözün dinleme, ha çok yoğun tüp bebek deneme hatta bir kere daha aşılama yapalım derlerse yap başka bir öneride bulunurlarsa onuda sorgulama ama evine git denemeye devam diyen doktoru da pek dinleme bence
Fshim n9rmaldi ama e2 degerim 3 ay takip ettik en dusugunde 3.gun degerim 150lerdeydi tedavide bu sknti olur diye korkuyorum bide ohss mi.ne varmis en cok ondan korkuyorumfsh sorunun va cnm.. kaç aralığında fsh ın..
e2 sıkıntısı olanların genelde fsh sorunuda olabiliyor.. e2 ve fsh devamlı birbirini baskılayarak bir ay fsh çok yüksek diğer ay e2 çok yüksek olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?