Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

aminnn aminnn.....şimdi ne kadarlık oldunuz canımmm kontrole ne zmn gittin ilk ultrasonaa

10+5 günlük olduk canım Allah'ın izniyle, ilk kontrole (7+1) 21.günde çağırdılar beni çok sinir olmuştum başta bu kadar geç olur mu falan diye ama erken gidildiğinde biraz morali bozulabiliyor insanın doktorlar çok garanticidir biliyorsun :) keseyi görmeleri yetmiyor kalp atışını da duymak istiyorlar bebeği de görmek istiyorlar ozaman umutlu konuşuyorlar, o nedenle onların verdiği tarihi beklemek daha sağlıklı, ama keseyi 5-6. haftalarda da gören varmış

estağfurullah canım sizler kadar bilgi sahibiyim bende, kırılmadın inşallah hani umutlanıpta sonradan üzülmesin diye dedim Allah hangisini yazdıysa hayırlısı neyse diyelim ozaman

Yok canım Allahtan çalışmıyorum Allah yardım etsin bu durumda olupta çalışanlara, sağol canım Allah razı olsun sizde iyi bakın kendinize fena salgın varmış
Olur cnm dikkat ederim calisiyorum Ben yogun bir sekilde zor oluyor AMA idare ediyoru
transferden sonra NE kadar ise gitmememi tavsiye eder doktorlar acaba oturarak calisiyorum

estağfurullah canım sizler kadar bilgi sahibiyim bende, kırılmadın inşallah hani umutlanıpta sonradan üzülmesin diye dedim Allah hangisini yazdıysa hayırlısı neyse diyelim ozaman
Yok canim dogrusunu soyledin NE kirilmasi:)))

Olur cnm dikkat ederim calisiyorum Ben yogun bir sekilde zor oluyor AMA idare ediyoru
transferden sonra NE kadar ise gitmememi tavsiye eder doktorlar acaba oturarak calisiyorum

Bana hep ertesi gün işe başlayabilirsiniz demişlerdi :)) demek ki bir sakıncası yok. Zaten yatak istirahati önermiyorlar canım dolaşım sistemi ve kan akışı için zararlı biliyorsun, rahmin kan akışının da düzenli sağlanması lazım ayrıca kabızlığada neden oluyor o nedenle ağır kaldırmadan, yorucu işler yapmadan normal hayatına dönebiliyorsun.

Transfer öncesi ve sonrasında c vitamini al canım bol bol, portakal, greyfurt ,limon, mandalina suyu sıkıp küçük pet şişelere koyup işyerinde içebilirsin belirli aralıklarla bir kahve fincana kadar içmek koruyucu oluyormuş grip için ( 3 günde uzman oldum okumaktan hahahaha :)))) )

Tesekkur ederim cnm verdigin bilgiler icin . Sorma hepimiz uzman olduk :) bugun kendimce yeni icatlar bile cikardim tup bebekle ilgili esime anlatiyordum egleniyoruz :)) arastirmaci kisilik olduk :))

ben de haftaya okullar açılıo dolayısıyla benim iş de başlıo ve 20 km napıcam bilmiyorummm ama olsun da herşeyin çaresi bulunurr...

Slm kizlar ablamin geçen hafta cuma günü transferi oldu şişli Memorial de bugün9.gun oluyor . Beta Hcg baktirdi. 122 çıktı. Iki tane yerleştirildi. Kanamasi da olmuştu pazartesi den beri sonra lekelenmeye döndü.

Pazartesi tekrar test yaptiracak sizce sonuç nasıl. Tecrubelilerden yorum bekliyorum

maşaallah baya büyümüşsünüzzzz

merhaba arkadaslar bende negatif sonuclardan sonra bu merkezi arastiriyorum hangi doktoru tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…