• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli memorial tüp bebek fiyat 2022

liza23

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2022
14
5
16
40
Merhaba. Şişli memorialda güncel fiyat bilgisi olan var mı ?

Ayrıca 3.gün embriyo transferi yapılıyor mu orda ? Önceki yıllarda ön görüşme yapmıştım sanki 5.güne götürüyoruz öyle transfer yapıyoruz demişlerdi diye hatırlıyorum.

Vallaha bir ay önceki görüsmede 17500tldi suan ne bilmiyorum. Evet hem 5. güne götürüyorlar hem de pgtye

Fiyat 17.500 + ilaçlar benim 2. Günüm tedavide.
Benim pgt li olucak.. 5. Güne kadar götüreceklerini söylediler embriyoyu

18 temmzuda aldığım fiyat listesine göre, 1. Deneme 21.500tl. Dondurulmuş embriyo transferi 12:500tl
Diğer işlemleri merak eden olursa listeden yazarım 💙

18 temmzuda aldığım fiyat listesine göre, 1. Deneme 21.500tl. Dondurulmuş embriyo transferi 12:500tl
Diğer işlemleri merak eden olursa listeden yazarım 💙
Merhabalar,kusura bakmayın bende birseyler soracaktım.bende14 Eylül için randevu aldim semra hanima 21.500 dediler tüp bebek için muayne ucreti alınmıyor dedi acaba bu tüp bebek içinde estra kan testlerine para odediniz mi bu tüp bebek fiyati verdikleri dışında ücret alıyorlar mi?

Merhabalar,kusura bakmayın bende birseyler soracaktım.bende14 Eylül için randevu aldim semra hanima 21.500 dediler tüp bebek için muayne ucreti alınmıyor dedi acaba bu tüp bebek içinde estra kan testlerine para odediniz mi bu tüp bebek fiyati verdikleri dışında ücret alıyorlar mi?
Başlamadan önce hatta 1 ay önce bizden bazı testler istediler hem benden hem eşimden. Onlar fiyata dahil değil. Ben bazısını sağlık ocağında yaptırdım, bi tanesini ve spermiyogramı memorialda yaptılar. Onlar ücretliydi. Tabi istedikleri testler kişiden kişiye değişir. Onu zaten ön görüşmede söylüyorlar. Ama süreç başladıktan sonra yaptıkları bazı gormon takşp testleri var. Onlar dahil diye biliyorum. Bazı ekstra işlemler var. Standart dışı. İşte microçip, embriyoskop, pgt-ngs testi gibi bunlar gerekli olursa bunlara ekstra para ödüyoruz. Ama ön görüşmede ne lazım ne değil tek tek söyleniyor.

Merhabalar,kusura bakmayın bende birseyler soracaktım.bende14 Eylül için randevu aldim semra hanima 21.500 dediler tüp bebek için muayne ucreti alınmıyor dedi acaba bu tüp bebek içinde estra kan testlerine para odediniz mi bu tüp bebek fiyati verdikleri dışında ücret alıyorlar mı
Yumurta toplamadN önce tamamını alıyorlar fiyatın öncesinde kan testi yapınca para alıyorlar ama sonra o tüp bebek fiyatında düşüyorlar. Sperm sayısının testinin fiyatını alıyorlar. Benden genetik test istemişlerdi. Onu başka hastanede yaptırdım. Embriyo (5 adet) genetik test yaptrdm ona o zaman 25 bin tl vermiştim.rahim filmi ise onların önerdigi yerde yapmak zorunlu.

Yumurta toplamadN önce tamamını alıyorlar fiyatın öncesinde kan testi yapınca para alıyorlar ama sonra o tüp bebek fiyatında düşüyorlar. Sperm sayısının testinin fiyatını alıyorlar. Benden genetik test istemişlerdi. Onu başka hastanede yaptırdım. Embriyo (5 adet) genetik test yaptrdm ona o zaman 25 bin tl vermiştim.rahim filmi ise onların önerdigi yerde yapmak zorunlu.
Teşekkür ederim bilgileniriz için acaba bu rahim filmini her hastaya çekiyorlar mi , sadece genetik teste mi 25 bin verdiniz 😱 toplam ne kadar odediniz hastaneye tüm işlemler içinde?

Teşekkür ederim bilgileniriz için acaba bu rahim filmini her hastaya çekiyorlar mi , sadece genetik teste mi 25 bin verdiniz 😱 toplam ne kadar odediniz hastaneye tüm işlemler içinde?
Benim verdiğim fiyatlara zam gelmiş okudugum kadarıyla😅 tüp bebek 15 bin tl , histeroskopi 8 bintl, 5 adet embriyoya genetik test 25 bin tl. Rahim filmi kesin isterler oda dedikleri yerde yaptırmak zorundasınız onun fiyatı 1200 di sanrm emin değilim. Bendende genetik test istemişlerdi daha tedaviye başlamadan onu başka hastaneye 2 bin tl yaptırdım. Valla aklıma gelen bu kadar. Tabi embriyo genetik testi bizde istedik ve doktorlarmda önerdi.

Teşekkür ederim bilgileniriz için acaba bu rahim filmini her hastaya çekiyorlar mi , sadece genetik teste mi 25 bin verdiniz 😱 toplam ne kadar odediniz hastaneye tüm işlemler icinde
Benim verdiğim fiyatlara zam gelmiş okudugum kadarıyla😅 tüp bebek 15 bin tl , histeroskopi 8 bintl, 5 adet embriyoya genetik test 25 bin tl. Rahim filmi kesin isterler oda dedikleri yerde yaptırmak zorundasınız onun fiyatı 1200 di sanrm emin değilim. Bendende genetik test istemişlerdi daha tedaviye başlamadan onu başka hastaneye 2 bin tl yaptırdım. Valla aklıma gelen bu kadar. Tabi embriyo genetik testi bizde istedik ve doktorlarmda önerdi.
Çok saolun ilgilendiniz bakalim yarın randevum var ne diyecekler 😏

Teşekkür ederim bilgileniriz için acaba bu rahim filmini her hastaya çekiyorlar mi , sadece genetik teste mi 25 bin verdiniz 😱 toplam ne kadar odediniz hastaneye tüm işlemler icinde

Çok saolun ilgilendiniz bakalim yarın randevum var ne diyecekler 😏
Size ne dediler?

Back