Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial 'da Doğum sonrası 2. Tüp bebek

muhip

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.267
763
123
Arkadaşlar memorial şişli de yaptırdığımız tüp bebek tedavisi sonucu kızımızı kucağımıza aldık çok şükür , rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı. Dondurulmuş embriyolarımız var , 2. denemeyi yaptıran var mı merak ettim yani 1 tüp bebek doğumundan sonra 2. denemeyi yapanlar ...çok vakit geçirmeden o embriyolarda donmuş çok bekletmeden istiyoruz da biz bi denemek

Yeni başladım ... ama ilk tedavilerimde zaten çok memnun kalmıştım

Hamile kaldın mı canım doktorun kimdi :)
Yucel bey canim hic pes etmedik 3 kere transfer oldum cok aglayarak ciktim o hastaneden bi kere düşük yaptim bi kere transferin 5.gunu adet oldum cok kötü günlerdi ama yücel bey hep bana güven verdi herkese gözüm kapali tavsiye ederim

Benim doktorum da yücel bey bana da çok güven verdi ınşallah pişman olmam :)

Kızlar merhaba bende 2016 yılında memorial Şişli de tüp bebek yaptım şimdi oğlum var rabbime sonsuz şükürler olsun şimdi ise ikinci bebek için üç tane dondurulmuş embriyom var bu adet olamgı bekliyorum adetin ikinci günü testlerim var onalrı yaptıracam birde adet bittikten 3-4 gün sonra ilaçlı Rahim filmi çektirecem sonra sonuçları hastaneye göndercem nasipse ekim ayında dondurulmuşlar için naturel siklus da tedaviye başlayacam bemim gibi olan var mı yada dondurulmuşlar ile naturel siklus tedavisi gören var mı kütfen cevap yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…