• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şişli etfal eğitim ve araştırma hastanesi bilgi sahibi olanlar

soncare

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
301
87
298
arkadaşlar buradaki doktorlardan herhangi birine estetik ameliyat olmuş olan yada ameliyat sırasında araştırmış bilgi sahibi olanlarınız var mı ? istanbul daki diğer hastaneler hakkında da bilgi sahibiyseniz de lütfen yazabilir misiniz bildiğiniz olumlu ya da olumsuz şeyleri? şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar buradaki doktorlardan herhangi birine estetik ameliyat olmuş olan yada ameliyat sırasında araştırmış bilgi sahibi olanlarınız var mı ? istanbul daki diğer hastaneler hakkında da bilgi sahibiyseniz de lütfen yazabilir misiniz bildiğiniz olumlu ya da olumsuz şeyleri? şimdiden teşekkürler..

Ameliyatımdan önce araştırma yaptıgım zaman Şişli Etfal Hastanesindeki doktorlarıda araştırmıştım.Orada görev yapan ve ismini büyük başarılarla söz ettiren Gürsel Tugut dikkatimi çekmişti.Randevu almak istedigim zaman ismina rastlamamıştım.Başka bir doktora randevu alıp Gürsel beyi sordugumda hastanedeki görevini bitirip kendine özel bir klinik açtıgını,orda görev yaptıgını ögrenmiştim.Tabi anlaşmalı bir hastanede ameliyatını yapıyor,fiyat özel bir doktorun fiyatı kadardı.Okmeydanı hastanesindeki plastik cerrahi bölümünede gitmiştim.Fakat bölüm şefi ameliyatta oldugu için görüşememiştim.Poliklinikteki asistan doktorlar yaptıgım görüşmedende istedigim bilgiyi alamamıştım tabi.Bence netten bu hastanede görev yapan doktorların isimlerini bul,araştır.Hastaneye görüşme için gidecegin zamanda plastik cerrahi bölüm şefiyle yüz yüze görüşme yap mutlaka.Yani ameliyat hastalarının yattıgı servise git,plastik cerrahi şefinin odası orada,doktoru orada bulup görüşme yapmak istedigini söyle..En güzel ve net bilgiyi o zaman edinebilirsin tatlım :34:

Cevabin icin tesekkur ederim doktor isimlerini aldim fakat internette pek bir bilgi yok okullari vs disinda aklimda birde malatyadaki bilge turk bilen var ama orasida bana oldukca uzak en son care orayi tutuyorum bakalim hayirlisi yuzyuze gorusmeyi dikkate alicam ama aklima gelmemisti :)

Şişli Etfal Hastaesinde Klinik Şefi.Prof. Dr. Mehmet Oğuz Yenidünya
Ve Uzman Doktor Op. Dr. Medeni Volkan Kıyak
öneririm.Netten ismleri yazarsan biligilerine ulaşabilirisn canım..İnşallah yardımcı olabilmişimdir sana :34:

Şişli Etfal Hastaesinde Klinik Şefi.Prof. Dr. Mehmet Oğuz Yenidünya
Ve Uzman Doktor Op. Dr. Medeni Volkan Kıyak
öneririm.Netten ismleri yazarsan biligilerine ulaşabilirisn canım..İnşallah yardımcı olabilmişimdir sana :34:

Cok tesekkur ederim cok yardimci oldun :16:

ben vakıf gurabada sordum 3000tl dendi.devlet hastanesi için çok değilmi bu fiyat?3500 e özelde yapıyolar??? ütfen yardımcı olun

Back